Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Stația de călcat Tefal Pro Express Ultimate: sesiuni de călcat rapide și eficiență de top

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Pentru fiecare moment din viață ar trebui să fii perfect pregătit, dar de câte ori s-a întâmplat să întârzii pentru că pierdeai timp important să calci ținuta preferată sau să schimbi bluza sau cămașa pe care ai descoperit o porțiune plină de cute? Ei bine, iată soluția: stația de călcat Tefal  Pro Express Ultimate.

Sesiuni de călcat rapide și eficiente

Stația de călcat Tefal Pro Express Ultimate oferă sesiuni de călcat rapide și eficiență de top, datorită boilerului de înaltă presiune încorporat ce produce un jet de abur puternic, de până la 600g/min, care face față chiar și celor mai dificile cute.

Panou de control intuitiv

Ești expert sau novice? Stațiile Pro Express Ultimate sunt prevăzute cu panoul de control intuitiv Direct Control amplasat fie pe mâner, fie pe bază, ce te ajută să selectezi programul corespunzător tipului de țesătură. Astfel, vei avea combinația optimă de abur și temperatură pentru a îndepărta chiar si cele mai încăpățânate cute.

2 sisteme de protecție asigură longevitatea stației de călcat

Tefal Pro Express Ultimate are 2 sisteme exclusive de protecție: Protect System și colectorul anticalcar. Protect System, situat în interiorul fierului, împiedică scurgerea eventualelor picături de apă pe țesăturile tale, protejându-le de pete, în timp ce colectorul anticalcar captează și reține chiar si cele mai fine particule de calcar, menținând, astfel performanțele aburului mai mult timp și prelungind durata de viață a aparatului.

Rezervor de apă detașabil

Rezervorul de apă detașabil, cu o capacitate de 1.9 L poate fi alimentat în orice moment, chiar și în timpul sesiunii de călcat pentru sesiuni de călcat neîntrerupte.

Talpa ultra subțire cu tehnologia Durilium AirGlide Autoclean

Nouă tehnologie Durilium AirGlide asigura cea mai bună alunecare de la Tefal pentru sesiuni de călcat rapide și performanță de lungă durată.

Trasport ușor și sigur

Sistemul de blocare inteligent face că stația de călcat să fie ușor de transportat și depozitat pentru un plus de siguranță.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!