Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Site-ul Construimcasa te ajuta sa planifici constructia casei in mod realist

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

www.construimcasa.ro te ajuta sa planifici constructia casei de la alegerea terenului, la primii pasi care trebuie urmati pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor necesare in vederea demararii lucrarilor de constructie si, pana la documentatia necesara pentru receptia unei locuinte.

Majoritate covarsitoare a locuintelor unifamiliale din Romania se realizeaza cu implicarea directa a beneficiarilor si nu de putine ori i-am auzit pe acestia plangandu-se de multitudinea de acte necesare, cat de multe materiale mai trebuie pe langa ceea ce au cumparat deja, „nu ne ajung banii si pentru…”, „ce mult costa finisajele sau manopera”…etc.

Toate aceste situatii apar pentru ca viitorul proprietar isi asuma defapt rolul de diriginte de şantier, fara a avea insa toate cunostintele de specialitate si experienta acestuia din urma, iar o casa presupune bugete mari, devize amanuntite, etape stranse de lucru, informatii de calitate si supraveghere stricta.

Aici isi propune sa te ajute www.construimcasa.ro , care a fost structurat sub forma unor liste de activitati impartite in functie de etapele parcurse in realizarea unei case. Poti cerceta astfel fiecare etapa, poti bifa pasii parcursi, poti nota diverse observatii direct pe site si te poti informa in legatura cu actele necesare si costurile pentru finalizarea unei constructii rezidentiale.

„Ne dorim sa ii ajutam pe cei care isi construiesc propria locuinta sa eficientizeze si sa reduca timpul pe care l-ar fi alocat cautarii de informatii. Perioada de finalizare a lucrarilor de constructii scade considerabil atunci cand exista o imagine de ansamblu a elementelor cu adevarat importante, alaturi de un jurnal de implementare a proiectului avut mereu la indemana”, a adaugat Georgiana Stanciu, specialist marketing Ytong.

Pentru putea sa planifici constructia casei in amanunt, vei avea nevoie de crearea unui cont pe site care te ajuta sa accesezi si sa modifici lista proprie de activitati in functie de evolutia proiectului. Vei putea astfel crea si salva notite sivei putea urmari evolutia constructiei.

Construimcasa.ro

Xella Ro s-a implicat constat in ultimii ani in sustinerea si promovarea educatiei in constructii. Calitatea unei lucrari depinde considerabil de gradul de acces la informatii al beneficiarilor. Xella Ro promoveaza activ dezvoltarea gustului pentru arhitectura si calitate in constructii prin sustinerea mai multor programe si proiecte de acest tip.

[divider]

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.