Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Sistemul de călcat integrat, sau despre o experiență de călcat completă

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Experiența de a călca rufe este una dintre cele mai consumatoare de timp și plictisitoare activități casnice și este asociată în mod direct cu puterea, greutatea și capacitatea fierului de călcat de a genera aburi.

Însă experiența de a călca rufe nu se rezumă la talpa, mânerul și rezervorul fierului de călcat, ci și la manevrarea lor în timpul călcatului, câte cute faci pentru că nu reușești să întinzi rufa la timp, cât de bună este suprafața mesei de călcat, cât de grea este aceasta, cât loc ocupă, cum o depozitezi și cum o pui în funcțiune, cum alimentezi fierul cu apă și altele asemenea.

Masa  de călcat împreună cu fierul sunt bancul de lucru la care cel care se ocupă de călcat poate petrece timp puțin, cu rezultate excelente, sau timp foarte mult, foarte incomod și cu rezultate…cutate.

Sistemul de călcat integrat: ce este

Sistemul de călcat integrat face pentru tine și hainele tale tot ceea ce ar face un fier  sau o stație de călcat clasică, plus o masă de călcat: calcă perfect și ușor, cu ajutorul tălpii fierului de călcat integrat și a suprafeței perfecte de lucru oferită de masa de călcat.

Asemănările însă se opresc aici.

Masa de călcat din acest sistem integrat are 2 funcții esențiale pentru hainele tale, controlabile din butonul fierului de călcat:

  1. Suprafața mesei de călcat are funcție de eliberare a aerului cald, pentru a ridica țesăturile fine de pe suprafață și a ale întinde înainte de atingerea fierului. Funcția este importantă mai ales pentru cămăși și bluze, greu de întins perfect cu mâna.
  2. Aceeași suprafață a mesei de călcat are și funcție de sucțiune, care ține țesăturile lipite, perfect întinse pe suprafața mesei. Pantalonii devin astfel mai ușor de stăpânit.

În plus, masa are o formă specială pentru cămăși și bluze: unul dintre capetele mesei este conceput în formă da spate de cămașă, astfel încât poți călca spatele și umerii acesteia fără să rearanjezi de mai multe ori rufa.

Ajustarea automată a temperaturii și nivelului de aburi

Fierul care face parte din sistemul de călcat integrat de la Philips te ajută la reglarea temperaturii și a nivelului de aburi, în sensul că acestea nu trebuie reglate de către tine, ci se vor ajusta automat, cu ajutorul cip-ului integrat în fierul de călcat. Atfel, nu trebuie să mai citești etichetele și să ajustezi temperaturile și nivelul de aburi: fierul de călcat va “citi”aceste lucruri din mers și va comanda sistemului care este temperatura și nivelul de aburi optime.

Formă compactă, depozitare și amplasare simple

Așa cu ți-ai dat seama din imagini, sistemul de călcat integrat include tot ce ai nevoie pentru o sesiune plăcută de călcat: masa de călcat pliabilă, fierul de 2.000 – 2.400 W, cablul retractabil, rezervor de apă generos în partea de jos a mesei, cu reumplere oricând ai nevoie, protecție pentru rufele delicate, sistem anti-calcar și multe altele pe care le găsești în specificațiile produsului de aici.

Toate aceste sunt integrate sub o forma compactă de numai 56.6 x 46.7 x 79.7  cm, ușor de transportat datorită rolelor, dar cu suficientă masă și cu o formă potrivită pentru a fi stabilă și elegantă în același timp.

Găsește-ți timp și studiază produsul și poate că la viitoarea achiziție de sistem de călcat, decizi să faci un upgrade complet a experienței de îngrijire a rufelor.

Produse recomandate in magazin.sporulcasei.ro

pilote din lana naturala

Perna si pilote din lana Merinos si bumbac organic Made in Romania

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.