Sika Romania lanseaza Sikahome Tilebond Flexibil, adeziv pentru placi ceramice

Sika Romania lanseaza Sikahome Tilebond Flexibil, adeziv pentru placi ceramice

Sika Romania continua dezvoltarea gamei de mortare si adezivi pentru finisare si amenajare SikaHome prin lansarea unui nou produs: adeziv pentru placi ceramice SikaHome TileBond Flexible, fabricat in unitatea de productie din Capusu Mare, judetul Cluj.

Noul produs este un adeziv flexibil pentru placari in pat subtire, pe baza de ciment, fara curgere verticala si cu timp de lucru extins.

Acesta se foloseste pentru lipirea in strat subtire, de pana la 10 mm, a placilor ceramice la interiorul, dar si la exteriorul locuintei. Este indicat pentru placarea cu placi ceramice, portelanate, mozaic de sticla sau clinker cu dimensiuni cuprinse intre 5x5cm și 40x40cm. In plus, poate fi folosit si pentru lipirea de piatra naturala (nesusceptibila la patare), cu dimensiuni pana la 40x40cm, caramida aparenta, placi termoizolante din polistiren sau vata minerala bazaltica.

Noul adeziv pentru placi ceramice este adecvat pentru lipirea pe o varietate mare de straturi suport, de la beton, tencuieli sau sape pe baza de ciment, ipsos, placi de gips-carton si chiar peste placarile ceramice anterioare.

SikaHome TileBond Flexibile se alatura altor doua produse concepute pentru placarile ceramice: SikaHome TileBond Ceramic si SikaHome TileBond Natural Stone, acestea fiind deja existente pe piata inca din aceasta primavara.

 „Prin gama SikaHome dorim sa aducem, asa cum spune si sloganul companiei, ‘Experienta din santier, la raft‘. Tocmai din acest motiv, noua noastra gama cuprinde produse precum adezivi pentru placari ceramice, adezivi pentru placari cu polistiren si vata minerala, adezivi pentru piatra naturala, adezivi flexibili si gleturi de incarcare si finisare” a declarat Laurentiu Stefanescu, Director General Sika Romania.

Fisa tehnica a produsului este AICI.

Gama SikaHome SikaHome TileBond Flexible

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.