Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Servicii premium pentru clienții DAIKIN, prin programul Home Comfort Expert

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Home Comfort Expert este un program exclusivist creat pentru clienții Daikin în urmă cu 5 ani pentru a oferi acestora soluţii Premium.

Programul include o reţea de dealeri autorizaţi, care au trecut printr-o riguroasă selecţie şi instruire, fiind pregătiţi să ofere cel mai înalt nivel de servicii în procesul de selecţie, montaj şi mentenanţă.

Experienţă unică de cumpărare pentru clienții Daikin şi condiţii speciale de garanţie

Programul Home Comfort Expert presupune ca, pe lângă produsele de ultimă generaţie, clienţii Daikin se pot bucura de o experiență unică de cumpărare, pot testa produsele, pot obține informații de la experți și pot alege soluția personalizată în funcție de nevoile lor.

Spre deosebire de alți dealeri autorizați, partenerii Home Comfort Expert asigură un pachet de servicii integrate, care include consiliere, recomandări din partea experților, soluții personalizate, montaj, service și chiar întreținere.

În plus, acești parteneri se bucură de condiții speciale de garanție și de tot suportul tehnic al companiei Daikin, avantaje ce sunt resimțite și de către clienții finali.

Daikin-home-confort-expert2

Instruire şi specializare continuă a personalului

Pentru a transmite clienților calitățile și beneficiile soluțiilor Daikin, partenerii Home Comfort Expert participă în permanență la cursuri de specializare. Familiarizat cu produsele și tehnologia de ultimă generație integrată în sistemele Daikin, personalul înalt calificat deține cele mai bune cunoștințe despre produsele noastre și poate oferi consiliere și recomandări pentru orice nevoie de climatizare.

Stocuri actualizate permanent

Un alt avantaj al programului este acela că partenerii dețin pe stoc toate unitățile de aer condiționat Daikin destinate segmentului rezidențial, clienții având ocazia să vadă și să experimenteze fiecare soluție în showroom.

Oferte personalizate

În plus, partenerii înscriși în acest program își întâmpină clienții cu oferte personalizate, care nu sunt disponibile la alți dealeri Daikin. Ofertele pot varia de la reduceri de preț, la garanție extinsă sau servicii speciale.

Cine sunt partenerii Home Comfort Expert

În acest moment sunt peste 40 de parteneri Home Comfort Expert, printre care Amber Technologies, AM Clima, Ando-Com, Avi Compact, Bueno Tech, Climatico, G.K. Sysyem, Romtest, TinLavir.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi

  • ultimele articole publicate
  • ebook-ul cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email:

  • 5% reducere la prima comandă din magazin.