Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Securitatea locuinței

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

Sectiunea Securitatea locuintei iti prezinta informatii si analize despre protejarea locuintei de orice raufacator sau daunator din afara si dinauntrul casei.

Aici vei gasi informatii despre camere video, senzori, sisteme de acces, sisteme de alarma, dar si date despre conditiile optime in care se pot folosi.

Punctele de acces intr-o locuinta sunt multe, din punctul de vedere al unui hot, dar tot atat de multe sunt si mijloacele prin care poti bloca sau supraveghea accesul: senzori, camere video, alarme, incuietori, sisteme de control inteligente.

Obligatia noastra ca si proprietari este sa ne asiguram locuinta impotriva oricaror potentiale infractiuni, in primul rand prin instalarea de usi si ferestre solide, cu incuietori de ultima generatie.

Instalarea unor camere video sau a unor senzori extinde aria de protectie dincolo de usile si ferestrele noastre si poate ajuta la prinderea unor potentiali infractori. Ca sa nu mai spunem ca simpla prezenta a unei camere video descurajeaza cei mai multi dintre hoti din start.

Vei gasi aici, in sectiunea Securitatea locuintei de pe Sporul casei, articole despre toate aceste probleme, iar daca te intereseaza ceva anume si nu gasesti, lasa-ne un mesaj si iti scriem noi.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!