Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Școala Wetterbest pentru montatori de țiglă metalică, o schimbare pentru generațiile următoare

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Școala Wetterbest reprezintă o inițiativă lansată în anul 2015 de Grupul Wetterbest, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperişuri, cu scopul de a îmbunătăți calitatea montajului de țiglă metalică și de a crește interesul în rândul tinerilor pentru meseria de montator. Cursurile sunt gratuite și se adresează atât angajaților companiei, agenților de vânzări de învelitori metalice Wetterbest, precum și tuturor montatorilor dornici de perfecționare.

Wetterbest, educator și formator de montatori de țiglă metalică

Primele demonstrații de montaj au avut loc la sediul Wetterbest din Băicoi, într-un spațiu special amenajat. Reacțiile pozitive din partea participanților și interesul în creștere pentru împărtășirea experienței Wetterbest, i-a determinat pe reprezentanții companiei să le extindă la nivel național. În prezent, acestea se desfășoară atât la sediul companiei, cât și la sediul distribuitorilor Wetterbest sau în alte spații agreate împreună cu aceștia.

Cursurile îmbină cunoștințele tehnice cu demonstrațiile de montaj, susținute de specialiștii tehnici Wetterbest, cu experiență îndelungată în domeniul țiglei metalice, și sunt împărțite în module de 1-2 zile, în funcție de mai multe variabile: nivelul de pregătire al participanților, nivelul de informație transmisă, numărul de detalii rezolvate împreună cu participanții la cursul de montaj și complexitatea principiilor de execuție prezentate.

Din 2018, școala Wetterbest diversifică și specializează cursurile

Până în prezent, tematica a cuprins subiecte generale și situații de montaj cu care se confruntă frecvent echipele de montatori. Pentru a răspunde nevoilor tot mai exigente ale cursanților, compania a decis să facă un pas înainte pentru a diversifica și specializa și mai mult structura de curs. Astfel, începând cu anul 2018, experții tehnici Wetterbest vor aborda și probleme de montaj mai dificile, care necesită un nivel ridicat de cunoștințe de montaj și tinichigerie. Mai mult, compania urmează să dezvolte diverse materiale auxiliare (schițe, ghiduri de montaj) ce vor funcționa ca suport de curs cu scopul de a îmbunătăți procesul de învățare.

1000 de montatori instruiți în cadrul Școlii Wetterbest

Pe parcursul celor trei ani de activitate, peste 1000 de montatori şi vânzători de ţiglă metalică au beneficiat de cursurile de montaj Wetterbest, cu efecte vizibile în regiunea în care se desfășoară activitatea principală de producție a companiei, respectiv Prahova. Pe termen lung, Wetterbest își propune să extindă cursurile în mai multe zone din țară și să sporească numărul total de montatori instruiți.

Persoanele interesate de cursurile de montaj Wetterbest se pot înscrie online sau telefonic prin contactarea directă a reprezentaţilor companiei (pe pagina de Facebook sau pe  www.wetterbest.ro) sau prin intermediul distribuitorilor Wetterbest.

Wetterbest® Gladiator, o ţiglă metalică cu profil simetric şi rezistenţă de legendă

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!