Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Scaune pentru copii comode, vesele și stilate

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Orice ar face un copil al un moment dat, chiar dacă nouă ni se pare simpatic, nepotrivit sau obrăznicie de-a dreptul, este extrem de important pentru el, pentru că îl învață ceva despre gust, culoare, miros, texturi sau reacțiile celor din jur.  La început va explora tot, apoi va căra diverse lucruri în locul său favorit, iar mai apoi, odată cu sistematizarea învățării, va avea nevoie de un loc al lui, pe măsura lui.

Astăzi scriem despre scaune pentru copii, create să îi sprijine indiferent de stadiul lor de dezvoltare: de la cele mai importante treburi de bebeluș, până la temele de mai târziu.

Despre scaune ergonomice pentru adulți aici.

Scaune din lemn, potrivite pentru copilul în creștere

Pentru foarte importantele treburi din perioada grădiniței, scaunele și taburetele cele mai potrivite sunt cele din lemn, vopsite sau lăcuite cu substanțe sigure. Rezistența, frumusețea și durabilitatea unui scaun bine lucrat din lemn nu vor fi niciodată întrecute de un scaun din plastic sau materiale combinate. În plus, la vârste mici, mobilierul copiilor trebuie să nu conțină piese detașabile și să fie cât mai stabil cu putință. Dacă mai este și frumos colorat, va fi cu atât mai atractiv pentru cei mici.

scaune din lemn pentru copii

Scaune pentru copii Cherish, vesele și sigure

caunele Cherish au fost create inițial pentru adulți, în Italia, din lemn masiv de fag, cu placaj din fag pentru șezut. Piesele sunt îmbinate tradițional și securizate cu adezivi care nu emit substanțe nocive. Scaunul Cherish are o formă atemporală, este comod și se poate asorta la orice ambient, fie el modern, shabby chic sau industrial. De fapt a avut și are atât de mult succes încât a început să fie produsă și varianta pentru copii, prezentată aici, în nuanțe vesele de alb, galben, roz și albastru deschis.

scaun lemn pentru copii

Scaunul ergonomic pentru copii

Este varianta mai mică și adesea mai puțin sofisticată a scaunului directorial pentru adulți. Sunt drăguț colorate, au rotile, înălțimea și spătarul ajustabile într-o măsură mai mică sau mai mare. Atenție la stabilitate și susținerea spatelui! Oricât ar fi de drăguțe, trebuie să îndeplinească niște criterii minime: șezutul trebuie să fie destul de generos și tapițat corect, spătarul trebuie să fie stabil, iar șezutul reglabil măcar pe înălțime. Dacă ai stat vreodată la birou pe un scaun “ergonomic” care se mișcă din toate încheieturile și ți-a adus dureri de spate, în loc de confort, știi cât de rău poate fi, așa că alege cu atenție pentru copilul tău!

Scaune ergonomice pentru copii aici.

scaune de birou pentru copii

Set de scaun și masă pentru copilul de grădiniță și școlarul mic

Pentru perioada de creștere și adaptare rapidă din timpul grădiniței și școlii primare, acest set de măsuță cu scaun are o grămadă de avantaje: masa și scaunul se pot ajusta pe înălțime, tăblia mesei se poate înclina sau rabata și poate fi folosită atât pentru desenat, cât și pentru teme. Mobilierul are colțuri rotunjite și este făcut din materiale rezistente și ușor de curățat. Are tot felul de nișe, sertare și agățători pentru a avea la îndemână sticla cu apă sau creioanele favorite. Sistemul de sprijin pe podea este suplu, dar sigur, similar băncilor de la școală.  Setul există în 2 variante:  cu tăblia mesei ajustabilă ca și planșă de desen, sau cu tăblia mesei rabatabilă, cu depozitare mare, lampă cu LED și suport pentru carte. Ca și gamă de culori poți opta pentru roz, albastru deschis și gri.

Set birou și scaun pentru copii.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.