Scaune pentru copii comode, vesele și stilate

Scaune pentru copii comode, vesele și stilate

Orice ar face un copil al un moment dat, chiar dacă nouă ni se pare simpatic, nepotrivit sau obrăznicie de-a dreptul, este extrem de important pentru el, pentru că îl învață ceva despre gust, culoare, miros, texturi sau reacțiile celor din jur.  La început va explora tot, apoi va căra diverse lucruri în locul său favorit, iar mai apoi, odată cu sistematizarea învățării, va avea nevoie de un loc al lui, pe măsura lui.

Astăzi scriem despre scaune pentru copii, create să îi sprijine indiferent de stadiul lor de dezvoltare: de la cele mai importante treburi de bebeluș, până la temele de mai târziu.

Scaune din lemn, potrivite pentru copilul în creștere

Pentru foarte importantele treburi din perioada grădiniței, scaunele și taburetele cele mai potrivite sunt cele din lemn, vopsite sau lăcuite cu substanțe sigure. Rezistența, frumusețea și durabilitatea unui scaun bine lucrat din lemn nu vor fi niciodată întrecute de un scaun din plastic sau materiale combinate. În plus, la vârste mici, mobilierul copiilor trebuie să nu conțină piese detașabile și să fie cât mai stabil cu putință. Dacă mai este și frumos colorat, va fi cu atât mai atractiv pentru cei mici.

Aceste scaune din lemn curbat pentru copii sunt colorate frumos și sunt realizate handmade, dupa o tehnică din anii 1800.

 

Scaune pentru copii Cherish, vesele și sigure

Scaunele Cherish au fost create inițial pentru adulți, în Italia, din lemn masiv de fag, cu placaj din fag pentru șezut. Piesele sunt îmbinate tradițional și securizate cu adezivi care nu emit substanțe nocive. Scaunul Cherish are o formă atemporală, este comod și se poate asorta la orice ambient, fie el modern, shabby chic sau industrial. De fapt a avut și are atât de mult succes încât a început să fie produsă și varianta pentru copii, prezentată aici, în nuanțe vesele de alb, galben, roz și bleu.

Scaune din lemn pentru copii Cherish aici.

 

Scaunul ergonomic pentru copii

Este varianta mai mică și adesea mai puțin sofisticată a scaunului directorial pentru adulți. Sunt drăguț colorate, au rotile, înălțimea și spătarul ajustabile într-o măsură mai mică sau mai mare. Atenție la stabilitate și susținerea spatelui! Oricât ar fi de drăguțe, trebuie să îndeplinească niște criterii minime: șezutul trebuie să fie destul de generos și tapițat corect, spătarul trebuie să fie stabil, iar șezutul reglabil măcar pe înălțime. Dacă ai stat vreodată la birou pe un scaun “ergonomic” care se mișcă din toate încheieturile și ți-a adus dureri de spate, în loc de confort, știi cât de rău poate fi, așa că alege cu atenție pentru copilul tău!

Scaune ergonomice pentru copii aici.

 

Set de scaun și masă pentru copilul de grădiniță și școlarul mic

Pentru perioada de creștere și adaptare rapidă din timpul grădiniței și școlii primare, acest set de măsuță cu scaun are o grămadă de avantaje: masa și scaunul se pot ajusta pe înălțime, tăblia mesei se poate înclina sau rabata și poate fi folosită atât pentru desenat, cât și pentru teme. Mobilierul are colțuri rotunjite și este făcut din materiale rezistente și ușor de curățat. Are tot felul de nișe, sertare și agățători pentru a avea la îndemână sticla cu apă sau creioanele favorite. Sistemul de sprijin pe podea este suplu, dar sigur, similar băncilor de la școală.  Setul există în 2 variante:  cu tăblia mesei ajustabilă ca și planșă de desen, sau cu tăblia mesei rabatabilă, cu depozitare mare, lampă cu LED și suport pentru carte. Ca și gamă de culori poți opta pentru roz, albastru deschis și gri.

Set masa și scaun ajustabile pentru copii.

 

Fotolii și tabureți pentru copii

Pentru locul de citit, pentru locul secret de ascus jurnalul, pentru colțul în care să invite un mic prieten, sau pur și simplu pentru plăcerea și confortul lui, poți alege un fotoliu haios și colorat sau un taburet tapițat cu imagini atractive. Sunt piese care pot înveseli instantaneu o încăpere și ofertă și un spațiu de relaxare celui mic.

Fotolii și tabureți pentru copii aici.

Despre scaune ergonomice pentru adulți aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.