Ruukki va lansa in 2015 noua gama de acoperisuri metalice cu panouri solare integrate

Ruukki va lansa in 2015 noua gama de acoperisuri metalice cu panouri solare integrate

Este vorba despre panouri solare plane pentru producerea apei calde menajere, precum cele din imaginile de mai jos. Acestea vor fi furnizate in sistem complet: panoul solar, sistemul de automatizare, boilerul de acumulare, accesoriile hidraulice si cele de montaj.

Lansarea noii game de acoperisuri metalice cu panouri solare integrate este prevazuta in prima parte a anului 2015 si face parte din strategia Ruukki de concetrare a eforturilor de marketing si vanzari pe segmentul rezidential, pe cresterea capacitatilor de productie si a retelei de distributie.Render_Tailored_DHW_and_House_Warming_HR

 

Segmentul de acoperisuri metalice are un potential mare pe piata autohtona. Am asistat la o expansiune a produselor entry level in perioada de criza, insa avem date din piata care ne arata ca la cativa ani de la instalarea unor astfel de acoperisuri consumatorii au decis sa le inlocuiasca cu produse medii si premium. Din acest motiv, consideram ca exista un potential real de crestere a vanzarilor de produse de calitate. Este foarte importanta si implementarea normelor europene in domeniu, cu respectarea grosimilor minime si cu un foarte strict control al calitatii si al respectarii standardelor declarate”, a explicat Marian Pirvu, Business Director Ruukki Romania.Render_Tailored_Tailored_Big_Array_HR

Incepand cu anul 2015 Ruukki Construction va avea in Romania doua unitati de productie pentru sisteme complete de acoperisuri metalice, amplasate strategic in centrul regiunilor cu cele mai mari vanzari pe acest segment: Muntenia si Moldova. Compania are in acest moment o unitate de productie in Bolintin Deal, judetul Giurgiu si doua platforme de productie Plannja la Racaciuni, judetul Bacau si Tunari, judetul Ilfov.

„Ne dorim sa crestem reteaua de distribuitori. Vom intensifica si actiunile de training pentru montatori si intentionam sa dezvoltam si portofoliul de produse si servicii”, explica Marian Pirvu.

Ruukki_Solar_thermal_package_ad-image

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.