Roca sărbătoreşte 10 ani în România, iar tu poţi câştigă o excursie la Barcelona  

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Roca sărbătorește 10 ani in România printr-un concurs special: cei care răspund corect la cinci întrebări simple despre istoria Roca pot câștiga o excursie de patru zile în orașul plin de culoare al lui Gaudi, Picasso și a echipei de fotbal Barça.

De ce la Barcelona? 

După mai bine de un secol de când oferă servicii de calitate și produse de top și un deceniu pe piața din România, compania spaniolă Roca, lider mondial în producția de obiecte sanitare și mobilier pentru baie, te duce înapoi în orașul  unde a început întreaga istorie a brandului, acum 100 de ani: Barcelona.

Sărbătorind 10 ani de Roca în România, compania lansează un concurs pentru clienții săi, al carui premiu este o excursieîn frumosul oraş al lui Gaudi.

Ce trebuie să faci?

Trebuie să răspunzi, la cele 5 întrebări simple despre produsele și istoria Roca.

Dacă răspunzi corect la toate întrebările intri în cursa pentru 6 premii puse la bătaie: un weekend în Barcelona sau unul dintre cele cinci seturi de baterii L20 pentru lavoar și duș.

Oricine dorește să intre în competiția Roca trebuie doar să răspundă online în chestionarul cu 5 întrebări și să ofere datele de contact corecte.

Câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți în data de 27 iulie și anunțați public pe 29 iulie.

Ce poţi câştiga?

Marele premiu constă într-un city-break în Barcelona, ce include: biletele de avion pentru două persoane, cazare 3 nopți într-o camera dublă, cu mic-dejun, într-un hotel de 4 stele, transport de la aeroport la hotel și retur și asigurare medicală.

Totodată, următorii 5 câștigători selectați vor câștiga unul dintre cele 5 seturi de baterii L20 pentru lavoar și duș, ce au încorporată tehnologia ColdStart® care asigură o mai mare economie de apă și energie, într-o garanție de 5 ani.

Istoria Roca, pe scurt 

Înființată în Barcelona acum 100 de ani, compania Roca deținută de o singură familie în tot acest timp, a reușit să își croiască drumul pe o piață extrem de competitivă, devenind lider mondial în producția de obiecte sanitare și mobilier pentru baie.

Astăzi, Grupul Roca este prezent în 135 de țări, inclusiv în România, unde acum 10 ani a preluat fabrica din București și compania Cesarom. Astăzi, fosta fabrică Cesarom are în continuare în echipă angajații fostei companii și produce obiecte sanitare ceramice la standarde internaționale, folosind expertiza unui lider mondial cum este Grupul Roca și deschiderea unei piețe internaționale, la un nivel competitiv.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti gratuit un ebook cu proiecte romanesti de amenajare a livingului

Magazin: Sisteme de irigatii

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre grădinărit la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!