Roca prezinta la ISH Frankfurt 2015 Colectia Inspira

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

La ISH 2015, in plina desfasurare zilele acestea la Frankfurt, Roca are placerea de a prezenta noua maniera de a defini colectiile pentru spatiul baii: un sistem usor de manevrat, cu solutii individuale pentru a satisface nevoi particulare. Noua colectie Inspira ofera versatilitate, eficienta si performanta intr-o gama de produse care acopera toate nevoile dintr-o baie. Colectia include cele mai relevante trei forme in designul de baie: rotund, rotunjit si patrat, perfect compatibile intre ele pentru a oferi nenumarate posibilitati de personalizare si accesibilitate in baie.

Noile materiale produse de Roca sunt deosebit de importante in aceasta colectie: Colectia Inspira include bazine practice si sofisticate din FINECERAMIC®, materialul de inalta calitate exclusiv de la Roca, ce permite o mai mare precizie, detalii sofisticate in design si linii care nu au fost posibile anterior. Unitatile produse sunt mai usoare si cu pana la 30% mai puternice fata de argila refractara conventionala, dar si igienice si rezistente la produsele de curatare abrazive.

Toate toaletele si bideurile din gama Inspira au fost dezvoltate pentru a raspunde cerintelor pietei. Toaletele cu sistem de prindere in perete aduc acum si noua generatie de closete fara rama superioara cu un design integrat ce ofera fixare ascunsa, scaun si capac subtiri, facuta din materialul patentat de Roca, SUPRALIT®, un material rezistent din rasina fenolica, ce cresc si imbunatatesc nivelul de igiena, duritate si durabilitate fata de toaletele si capacele conventionale.

Produsele vor fi prezente pe piata din ROmania incepand cu anul 2016.

Roca_Inspira_rotunjit

Roca_Inspira_rotund

Roca_Inspira_patrat

Roca_Inspira_mobilier_chiuveta2

Roca_Inspira_mobilier_chiuveta

Roca_Inspira_mobilier

Roca_Inspira_InWash_wallhung Roca_Inspira_Collection

[divider]

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti gratuit un ebook cu proiecte romanesti de amenajare a livingului

MAGAZIN SPORUL CASEI

Intreaba! Specialistul iti raspunde

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.