Roca oferă 10 burse pentru cursuri de spaniolă studenților de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

În această toamnă, trei instituții (Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, Institutul Cervantes din București și Roca) lucrează împreună pentru organizarea unei competiții ce va oferi studenților la arhitectură și design oportunitatea de a studia spaniola gratuit în una dintre cele mai prestigioase organizații ce reprezintă Spania – Institutul Cervantes.

Roca sponsorizează 10 burse pentru cursuri gratuite de spaniolă pentru studenții de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București. Cursurile online vor fi coordonate de Institutul Cervantes, o binecunoscută organizație ce promovează cultura și limba spaniolă local din 1991. Cursurile vor permite absolvenților să deprindă și limbajul aferent industriei de arhitectură și design.

Spania este a doua țară din lume cu cele mai multe vestigii protejate UNESCO din lume (surclasată numai de Italia) și în prezent trece printr-o revoluție arhitecturală cu nume precum Rafael Moneo, Santiago Calatrava, Ricardo Bofill și mulți alții recunoscuți la nivel mondial.

Înscrierile pot fi trimise până în 15 octombrie prin formularul disponibil online pe www.ro.roca.com iar participanții selectați vor fi anunțați pe 23 octombrie. Se pot înscrie în proiect numai studenții care în anul universitar 2015 / 2016 sunt în anul II sau în ani superiori de Facultate, Masterat sau program combinat între cele două.

Limitarea de an este dată de faptul că cei 10 câștigători vor fi selectați după media notelor obținute anul anterior. Studenții care înscriu și o scrisoare de motivație împreună cu formularul de înscriere vor primi 0,2 puncte extra la media generală. Studenții la Facultatea de Arhitectură de Interior vor primi, în plus, 0,5 puncte la nota lor de înscriere. Cursurile vor fi la nivel de începător, vor dura 90 de zile începând cu 9 noiembrie și vor fi susținute într-o clasă virtuală, pe platforma AVE (pentru demo, vă rugăm vizitați . Platforma permite studenților să exerseze ce învață sub supravegherea unui profesor calificat.

Cei mai buni 5 cursanți vor primi burse și pentru cursurile aferente următorului nivel de spaniolă, unde vor participa fizic în clasele Institutului Cervantes, din primăvara anului 2016.

Formularul de înscriere este disponibil pe:

www.roca.com, www.ro.roca.com

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti gratuit un ebook cu proiecte romanesti de amenajare a livingului

Magazin: Sisteme de irigatii

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre grădinărit la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!