Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Renovari: Un raft paravan mascheaza elegant trecerea spre zona privata a apartamentului

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Nu este cel mai simplu raft pe care ni l-am putea imagina, dar este elegant, este din materiale reciclate si incorporeaza mai multe functiuni: raft de carti, birou si paravan.

Podul acestei case seculare din Montreal a fost reamenajat de catre casa de arhitectura Laurent McComber si pune in valoare un spatiu care, prin indepartarea straturilor inutile de acoperis, suplimentarea surselor de lumina naturala si artificiala, albul stralucitor si folosirea lemnului in nuante naturale, devine perfect pentru a separa activitatile celor mari de ale celor mici.

Noul apartament din pod este amenajat in jurul acestei insule cu rafturi, rafturi care, la randul lor, vin cu o poveste: lemnul din care sunt facute a fost extras din straturile succesive de acoperis adaugate unele peste altele de la construirea casei, din 1880, pana astazi. Indepartarea straturilor celor mai vechi de acoperis au creat un spatiu suplimentar pe inaltime, care a permis crearea unui intreg nou apartament, necesar odata ce copii familiei s-au marit.

Raftul paravan mascheaza trecerea spre baie, dar delimiteaza vizual si zona de zi de cea de noapte, fiind in acelasi timp atat de functionale pe cat pot fi niste rafturi: depoziteaza cutii, carti, suveniruri, dar sunt birou si statie muzicala, devenind astfel centrul activitatilor de pe etaj.

Raft_paravan1

Raft_paravan2

Raft_paravan3

Raft_paravan4

Raft_paravan5

Raft_paravan6

Raft_paravan7

Raft_paravan8[divider]

 

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.