Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Renovarea unei cladiri din Centrul Vechi cu piatra naturala

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

In aceasta lucrare din Centrul Vechi (Selari, nr. 12)domina eleganta pietrei naturale: fatada din marmura este continuata de casa a scarilor din granit si scara interioara din travertin, punctul final constituindu-l blatul din marmura Rainforest Green.

Marmura de fatada, Crema Nova, isi vadeste frumusetea atat de aproape, de la cativa centimetri distanta (se pot observa prelucrarile cant, semibaston, baston si detaliile de retragere atent excutate, potrivite cu coloanele drepte), cat si in perspectiva. Fiind o piatra naturala cu un indice de refractie scazut, marmura permite razelor soarelui sa patrunda prin ea, in acest caz dand atat o senzatie de profunzime a coloritului, cat si o reflexie spectaculoasa in zilele insorite.

algabeth_selari_fatada

Scara interioara este placata cu travertin Crema (treapta) si travertin Noche (contratreapta), culorile calde ale acesteia fiind completate de frumoasa lucratura a balustradei in stil Rococo, cu o patina perfect asortata ambientului.

algabeth_selari_scara_interioara

Vedeta este blatul din marmura Rainforest Green, care, privit de aproape, releva detaliile coloristice deosebite ale marmurei. Gama Rainforest Green ofera una dintre cele mai versatile culori, mai putin obisnuite pentru marmura: verdele de baza se amesteca cu cenusiu si ocru, cu nuante ale pamantului care sunt luminate in profunzime de lumina discreta a becurilor. Sau isi arata adevarata nuanta la lumina zilei, in spatiul de langa geam, surprinzand prin puritatea culorii, cu vinificatii translucide.

Algabeth_selari_blat_marmura[divider]

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.