Reduceri de 45% în săptămâna electrocasnicelor la eMAG - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină Reduceri de 45% în săptămâna electrocasnicelor la eMAG - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină

Reduceri de 45% în săptămâna electrocasnicelor la eMAG

Săptămâna aceasta (5-11 februarie 2018) este săptămâna electrocasnicelor la eMAG și ne-am gândit că poate vrei să profiți și să-ți înlocuieșți câte ceva prin bucătărie sau baie. În fond, să știi când să cumperi și să cunoști valoarea brandurilor care îți plac este cheia spre a-ti dota casa cu electrocasnice valoroase la prețuri decente.

Reducerile sunt substanțiale săptămâna aceasta, până la 45% și s-ar putea să găsești printre produsele la ofertă unul dintre brandurile tale favorite. Să vedem mai jos produsele best sellers, iar pe celelalte te lăsăm să le descoperi singur în secțiunea Săptămâna electrocasnicelor.

Caută și eticheta roșie și profită și de oferta Buy Back, diferită ca valoare pentru fiecare brand, dar care mai scade puțin din valoarea produsului pe care vrei să-l cumperi.

Best sellers aparate frigorifice

Best sellers la categoria aparate frigorifice sunt sunt combinele frigorifice de la Beko, Samsung și Arctic și frigiferul side by side de la Samsung, cu reduceri între 21 și 32%.

Best sellers aparate frigorifice aici

Best sellers mașini de spălat rufe

Dacă ți s-a stricat vreodată mașina de spălat rufe știi cum este: cauți rapid cea mai bună soluție, eventual și la ofertă, cumperi ce și la ce preț găsești, sau mai aștepți până ce apare o oferta bună și între timp duci rufele la spălătorie.

Dacă vrei să previi toate acestea, intră și în secțiunea de mașini de spălat la ofertă și vezi ce găsești.

Citește și 8 obiceiuri care menţin maşina de spălat rufe în stare bună.

Best sellers mașini de spălat vase

Dacă ai început să calculezi câte apă, timp și energie consumi cu spălatul vaselor, atunci e momentul să consideri și ofertele la mașini de spălat vase de aici.

Citeşte şi Maşina de spălat vase vs spălat manual. Tu ce preferi?

Și acum te lăsăm să parcurgi restul de oferte din săptămâna electrocasnicelor la eMAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *