Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Reconditionare mobilier: retapitare si consolidare canapea

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Restauratorul Matei Vasile ne ofera un exemplu de reconditionare mobilier si ne explica pasii urmati pana la obtinierea unei piese perfact utilizabile si cu o estetica deosebita:

Odata cu retapitarea canapelei s-a recurs si la o consolidare a structurii intregului, fapt pentru care a fost demontata in parti constituente si relipite/reincleiate.
S-a realizat o noua structura de chingi pe care s-au fixat arcuri tronconice, peste care s-a montat tapiteria in maniera clasica, cu pinza de sac, zegras si dubludos.
Intre opertiunea de reincleiere si cea de tapitare s-a dorit o poleire a intregului cu ajutorul foitei de shlackmetal. La final s-a izolat suprafata poleita cu solutie de schellack.Restaurator – sculptor: Matei Vasile
Email: mattimatthias@yahoo.com
Telefon: 0743 153 169

Alte lucrari de reconditinare si restaurare: secretaire din lemn de trandafir vechi de un secol si masa de stejar cu furnire de nuc.

canapea_1

canapea_2

canapea_3

canapea_4

[divider]

 

 

 

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.