Reciclează bateriile la Hornbach și vei fi răsplătit pentru asta

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

E plăcut să știm că și noi contribuim cu ceva la viitorul verde al planetei, dar și mai bine este să fim răsplătiți pentru asta, nu-i așa?

Dacă în următoarea jumătate de an (până la 31 decembrie 2015) vrei să lași într-un loc responsabil bateriile tale vechi, spre reciclare, și ești prin zona  unui magazin  Hornbach, e bine să știi că aici se oferă câte 1 baterie nouă Vartă R6 pentru 6 baterii sau acumulatori portabili uzați (cu excepția bateriilor tip pastilă).

Poate nu vi se pare mult, dar este modul Hornbach de a vă reaminti să fiecare baterie contează și că elementele nocive din componența acestora, precum mercur, plumb, nichel și litiu, trebuie colectate și reciclate responsabil, nu aruncate printre deșeurile de bucătărie: o singură baterie aruncată în mediu otrăvește 4.000 litri de apa.

Programul Fiecare baterie contează este derulat în parteneriat cu CCR REBAT și își propune colectare selectivムa bateriilor și acumulatorilor uzați, obiectivul fiind 6 tone de astfel de produse în următoarea perioadă.

Cei ce doresc să participe la această acțiune, sunt așteptați în magazinele Hornbach, la Casa Info, unde pot depune bateriile în cutiile speciale de colectare. Pentru a facilita acest proces, afișe informative referitoare la modul de colectare vor fi expuse la intrarea în fiecare magazin Hornbach, la fiecare casă, precum și la punctul de vânzare al bateriilor. De asemenea, mai multe informații despre acest program se pot găsi pe site-ul www.hornbach.ro.

Hornbach_baterii

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!