Raft extensibil ce poate fi ajustat pentru 3 latimi diferite - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină Raft extensibil ce poate fi ajustat pentru 3 latimi diferite - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină

Raft extensibil ce poate fi ajustat pentru 3 latimi diferite

Designerul de produs Stephanie Hornig a creat prototipul unui raft extensibil, ce poate fi fixat in 3 pozitii diferite fara nici un fel de unelte (dupa asamblarea initiala). Raftul a fost denumit de catre creatoarea sa Set.

Raftul – acordeon este facut din sipci de lemn asezate in foarfece si rafturi metalice, ce au rolul de a fixa raftul pe pozitie, odata ce ati ales una dintre cele 2 latimi (cea de a treia latime este in pozitia inchis). Pachetul include si opritori diagonale pentru carti, ceea ce permite asezarea acestora ca in orice raft de biblioteca clasica.

Raftul este in stadiu de prototip, dar, conform predictiilor si primelor reactii inregistrate din piata, este posibil sa il vedem foarte repede la vanzare. O schimbare fata de ofertele clasice si o solutie isteata pentru spatiile mici, dar care se doresc a se pastra aerisite.

set_1

set_2

set_3

set_4

set_5

construirea_semineelorIn aceasta carte sunt prezentate, pas cu pas, etapele construirii unui şemineu traditional ori modern – conform alegerii beneficiarului – oferindu-se solutiile optime incepand de la alegerea materialelor pentru fiecare element component, la montare si pana la mult aşteptatul moment al punerii in functiune.

39.90 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeşte şi:

Când este indicat să torni şapă autonivelantă sub parchet

Când ne gândim la la pardoseli, ne vine în minte  de obicei partea decorativă a …