Proiectul e4, inceput in iunie la Corbeanca, continua - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină Proiectul e4, inceput in iunie la Corbeanca, continua - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină

Proiectul e4, inceput in iunie la Corbeanca, continua

Beneficiarii Casei e4 din cărămidă de la Wienerberger, a cărei construcție a început în luna iunie, în Paradisul Verde, Corbeanca, județul Ilfov, au vizitat fabrica de cărămidă Porotherm de la Tritenii de Jos, județul Cluj. În timpul vizitei, cei patru membrii ai familiei au descoperit tehnologia avansată de producție a cărămizilor Porotherm care vor fi folosite la construirea zidăriei Casei e4, prima de acest fel din sud-estul Europei.

Ne bucurăm că împreună cu partenerii noștri, am demarat construcția primei Case e4 din sud-estul Europei, aici în România, pentru o familie care ne împărtășește viziunea și dorește să-și construiască o casă a viitorului eficientă energetic, în armonie cu mediul înconjurător. Vizita la fabrica noastră a fost o ocazie unică pentru a împărtăși membrilor familiei beneficiare detalii despre soluțiile ceramice Porotherm, care reprezintă un element foarte important al viitoarei lor locuințe”, a declaratCorneliu Fecioru, Membru în Consiliul de Administraţie, Vânzări şi Marketing al Wienerberger Sisteme de Cărămizi.

Cei patru membrii ai familiei au vizitat linia de producție, asistând la fabricarea cărămizilor care vor sta la baza construcției eficiente energetic și durabile, care va deveni acasă la finalul acestui an.

Ne-am dorit dintotdeauna să ne construim o casă durabilă și eficientă energetic și să oferim copiilor noștri o locuință sănătoasă, confortabilă și construită din materiale naturale. La fabrica Wienerberger am aflat despre tehnologia avansată de obținere a cărămizii, care constituie un material de construcție ce ne protejează şi ne oferă un mediu sănătos”, a declarat Adrian Forțescu, beneficiarul primei Case e4 din România.

Partenerii proiectului Casei e4 din cărămidă de la Wienerberger sunt companiile: Rockwool, Bavaria EcoSystems, Tondach, Semmelrock, Pipelife.

Mai multe informații despre soluțiile integrate utilizate la construirea Casei e4 sunt disponibile pe www.casae4.ro și www.Facebook.com\WienerbergerRomania.

Alte stiri despre casa e4: https://www.sporulcasei.ro/casa-e4-din-caramida-de-la-wienerberger-se-construieste-acum-si-in-romania/

Imagini din timpul vizitei la fabrica de la Tritenii de Jos

Wiennerberger_vizita_e4_1

Wiennerberger_vizita_e4_2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeşte şi:

Wienerberger: in 2014, piata materialelor de zidarie inregistreaza crestere

Wienerberger Sisteme de Caramizi, lider national pe piata materialelor de zidarie, observa un trend de …