Primul eveniment de landscape architecture din Romania. Invitat special: Marti Franch - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină Primul eveniment de landscape architecture din Romania. Invitat special: Marti Franch - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină

Primul eveniment de landscape architecture din Romania. Invitat special: Marti Franch

Primul eveniment de landscape architecture din Romania va reuni peste 200 de arhitecti din tara si din strainatate, arhitecti sefi de orase, companii cu solutii pentru arhitectura spatiilor exterioare.

Arhitectul Marti FRANCH, castigatorul Rosa Barba European Landscape Prize al celei de-a saptea editii European Biennial of Landscape Architecture este invitatul special al Conferintei Internationale de Arhitectura LAUD 2014. Pe 3 iunie, la Bucuresti arhitectul va prezenta proiectul Cap de Craus, Girona, cel mai mare proiect de restaurare din întregul bazin Mediteranean.

Expoconferinta de Arhitectura LAUD face parte din seria expoconferintelor internationale de arhitectura si antreprenoriat organizate de ABplus Events, alaturi de INGLASS, GIS, RIFF si CONTRACTOR.

AFIS_LAUD

Data, locatia: 3 iunie 2014, Bucuresti
Structura evenimentului: expoconferinta – sesiuni plenare, workshop-uri specializate, expozitie tematica
Organizatori: ABplus Events
Website: www.laud.ro
Contact: laud@abplusevents.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeşte şi:

5 soluții pentru încălzire și apă caldă, când se întrerupe gazul, curentul sau se strică centrala

Uneori gazul și / sau energia electrică se întrerup fără avertisment sau centrala se defectează, …