Ai deschidere la apă? Uite o platformă din lemn simplă şi ieftină pentru visare şi plonjoane

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Dacă ai o proprietate cu dechidere la apă, această platformă din lemn simplă şi ieftină este poate tocmai ce îţi trebuie pentru relaxare în după-amiezele fierbinţi de vară.

A fost făcută cu materiale şi scule aflate la dispoziţie, mai puţin scândura de 5X10 cm cumpărată pentru această ocazie. Pentru sprijin şi contra-greutăţi s-au folosit bucăţi masive de lemn recuperate de la vechiul ponton, pentru vreme rea există o prelată impermeabilă legată pe o latură, iar pentru comoditate s-au adus nişte perne şi o saltea.

platforma-din-lemn-simpla-si-ieftina-31 platforma-din-lemn-simpla-si-ieftina-21

De la arhitecţi:

“Mediul se schimbă conform intenţiilor tale. Fie că eşti copil sau adult, spaţiile îţi provoacă imaginaţia, deschid mintea şi stimulează spiritul. Această platformă pentru visat a fost un proiect de weekend, numai bun de adăugat cabanei déjà construite. Coliba acoperită a devenit noul loc preferat pentru studiat stelele în nopţile senine de vară, iar platforma pentru sărituri înlocuieşte cu success cafeaua de dimineaţă!

Platforma este construită din materiale reciclate – folosite la structura şi pentru contra-greutate – şi scânduri de lemn de 5X10 cm de la magazinul local. S-au folosit doar material şi unelte avute la îndemână, iar structura este redusă la funcţiile sale de bază: dormit, jucat şi sărit în apă. În zilele cu adevărat rele, structura este acoperită cu o prelată cerată.”

Locaţie: Bobs Lake, Ontario, Arie: 6 mp, Sursa : http://studionorth.ca .

platforma-din-lemn-simpla-si-ieftina-41 platforma-din-lemn-simpla-si-ieftina-51 platforma-din-lemn-simpla-si-ieftina-61 platforma-din-lemn-simpla-si-ieftina-71

 

 

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti gratuit un ebook cu proiecte romanesti de amenajare a livingului

MAGAZIN SPORUL CASEI

Intreaba! Specialistul iti raspunde

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.