Ai deschidere la apă? Uite o platformă din lemn simplă şi ieftină pentru visare şi plonjoane

Ai deschidere la apă? Uite o platformă din lemn simplă şi ieftină pentru visare şi plonjoane

Dacă ai o proprietate cu dechidere la apă, această platformă din lemn simplă şi ieftină este poate tocmai ce îţi trebuie pentru relaxare în după-amiezele fierbinţi de vară.

A fost făcută cu materiale şi scule aflate la dispoziţie, mai puţin scândura de 5X10 cm cumpărată pentru această ocazie. Pentru sprijin şi contra-greutăţi s-au folosit bucăţi masive de lemn recuperate de la vechiul ponton, pentru vreme rea există o prelată impermeabilă legată pe o latură, iar pentru comoditate s-au adus nişte perne şi o saltea.

platforma-din-lemn-simpla-si-ieftina-31 platforma-din-lemn-simpla-si-ieftina-21

De la arhitecţi:

“Mediul se schimbă conform intenţiilor tale. Fie că eşti copil sau adult, spaţiile îţi provoacă imaginaţia, deschid mintea şi stimulează spiritul. Această platformă pentru visat a fost un proiect de weekend, numai bun de adăugat cabanei déjà construite. Coliba acoperită a devenit noul loc preferat pentru studiat stelele în nopţile senine de vară, iar platforma pentru sărituri înlocuieşte cu success cafeaua de dimineaţă!

Platforma este construită din materiale reciclate – folosite la structura şi pentru contra-greutate – şi scânduri de lemn de 5X10 cm de la magazinul local. S-au folosit doar material şi unelte avute la îndemână, iar structura este redusă la funcţiile sale de bază: dormit, jucat şi sărit în apă. În zilele cu adevărat rele, structura este acoperită cu o prelată cerată.”

Locaţie: Bobs Lake, Ontario, Arie: 6 mp, Sursa : http://studionorth.ca .

platforma-din-lemn-simpla-si-ieftina-41 platforma-din-lemn-simpla-si-ieftina-51 platforma-din-lemn-simpla-si-ieftina-61 platforma-din-lemn-simpla-si-ieftina-71

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.