Plante

Plante in casa si la birou: pentru confort, sanatate si echilibru.

Beneficiile prezenței plantelor în apropierea  noastră sunt numeroase – aer curat, umiditate, liniște, echilibru, culoare – iar plantele nu cer foarte multe de la noi în schimb. Toate aceste beneficii devin și mai importante dacă programul sau stilul de viață nu ne permit ieșiri în natură.

Orice nuanta de verde am privi, efectul calmant este imediat. Verdele are puteri aproape magice: este cea mai relaxanta si odihnitoare culoare pentru ochiul uman. Culoarea verde este dominanta in mediul extern si este practic baza pe care apar si se dezvolta toate celelalte nuante naturale, fie ele sub forma de flori sau fructe.

Datorita omniprezentei sale la exterior, verdele este o nuanta des intalnita si la interioare, fie pentru mobila, perdele si covoare, fie pentru plantele care ne decoreaza casele si ne curata aerul.

Plantele sunt unul dintre elementele de decor interior la care nu putem renunta prea usor. Fie ele flori in vaza sau plante la ghiveci, avem nevoie de prezenta lor pentru a ne decora interioarele si pentru a le da viata.

Pentru ca plantele au puterea de a insufleti vizual orice colt de camera. Iar daca nu ne permitem sa ingrijim unele naturale, alegem unele artificiale sau arnajamente din muschi si licheni, si tot aducem verdele mult-dorit la interior.

Aceasta sectiune este despre plante la interior, fie ele naturale sau artificiale, despre ghivece si vase decorative, despre plante artificiale si importanta prezentei acestor pete de culoare verde in casele si birourile noastre.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!