Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Peretii de BCA, diferite grosimi, diferite niveluri de protectie termica

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Importanta pe care o acordam alegerii materialului din care zidim anvelopa cladirii este punctul de plecare spre o investitie inteligenta. Cu cat anvelopa are proprietati mai ridicate de izolare termica, cu atat eficienta energetica a casei va fi mai mare. Solutiile rezidentiale Ytong se potrivesc oricarui proiect de constructie in functie de nevoile diferite ale consumatorilor si de structura arhitecturala a proiectului.

Stiati ca o casa neeficienta energetic are un consum destinat incalzirii de aproximativ trei ori mai mare decat cerintele actuale? Acest consum ridicat inseamna costuri de intretinere concretizate in pierderi de aproximativ 500 eur/an de persoana. Blocurile de zidarie Ytong, duc, prin avantajele pe care le ofera, la diminuarea acestor pierderi, traduse in economii financiare si de energie.

Ce optiuni am cu Ytong?

Varianta Ytong Clasic

Varianta Ytong Clasic (perete exterior multistrat, format din Ytong 250 mm + termoizolatie suplimentara) este alternativa cea mai fiabila pentru zidaria clasica, pornind de la grosimea de 200 mm.

Ytong Clasic de 250mm, alternativa cea mai fiabila pentru zidaria clasica se adreseaza tuturor tipurilor de cladiri. Avand o greutate sub cea uzuala ofera, totodata, o termoizolare superioara oricarei alte zidarii cu blocuri ceramice de grosime similara.

Varianta Ytong Confort

Varianta Ytong Confort (perete exterior monostrat, construit cu Ytong 300 mm) pentru obtinerea unei eficiente energetice considerabile.

Aceasta solutie – perete exterior monostrat, construit cu Ytong 300mm, ofera un grad de termoizolare considerabil, fara adaos suplimentar de materiale izolatoare daca exista o protectie corespunzatoare a puntilor termice. Eficienta maxima este atinsa datorita eliminarii puntilor termice care apar pe suprafata peretelui finit.

Solutia Confort ofera avantaje importante, potrivite cu nevoile unui camin confortabil: protectie termica eficienta, durabilitate, calitatea superioara la un pret final redus, o excelenta difuzie la vapori si greutate scazuta.

Varianta Ytong Premium

Varianta Ytong Premium (perete exterior monostrat cu termoizolatie incorporata, construit cu Ytong 400mm) pentru cei care isi doresc un camin la standarde superioare, care sa ofere confortul maxim reducand costurile de intretinere si consumul de energie la minim.

Daca faceti parte din categoria viitorilor proprietari care nu sunt dispusi sa faca niciun compromis cand vine vorba de confortul familiei lor, exista Varianta de zidarie Premium – perete exterior monostrat, construit cu Ytong 400mm, care respecta toate exigentele, de la izolare termica si fonica, protectie impotriva focului, durabilitate si respectarea mediului pana la usurinta punerii in opera.

Solutia Ytong Premium de 400 mm ofera termoizolatie in masa, iar durabilitatea termoizolatiei este garantata pe toata durata folosirii zidariei. In plus, este incombustibila, ecologica 100%, ofera o excelenta difuzie la vapori si protectie termica eficienta.

In concluzie, pe langa avantajele importante de natura tehnica, solutia Ytong Premium mentine pe toata durata de viata a cladirii calitatea superioara a termoizolatiei incorporate. Drept dovada a performantei energetice si a eficientei in realizarea constructiilor, milioane de oameni din peste 35 de tari au ales sa beneficieze de calitatile remarcabile ale zidariei Ytong. Chiar si cei mai exigenti dintre noi vor avea parte de o solutie constructiva care sa le asigure confortul pe care si-l doresc.

 

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.