Pentru cei care vor să schimbe rapid atmosfera în dormitor: tăblia patului cu perne interschimbabile

Pentru cei care vor să schimbe rapid atmosfera în dormitor: tăblia patului cu perne interschimbabile

Dacă vă place să schimbați des amenajarea dormitorului, ați încercat probabil deja  toate variantele clasice: schimbat perdele, jaluzele, covorul, tablouri, etc… Ați încercat să schimbați tăblia patului? Și mai ales cu una care își poate schimba și ea, la rândul ei, aspectul în fiecare zi?

Iată ce idee simplă și elegantă a avut designerul Daniele de Santis: o tăblie da pat, ale cărei perne de sprijin, de culori diferite, se pot permuta pentru a obține un design diferit în fiecare zi. Tăblia modulala poartă numele Comoditi și fiecare componentă poate fi cumpărată independent, așa cum vedem pe Formabilio.com.

tablie_pat_Comoditi1

tablie_pat_Comoditi2

Structura de bază este suficient de simplă pentru a o putea construi și dvs, dacă aveti timp și talent : două profile din MDF, tratate cu vopsele pe bază de apă, cu lățimi de 80, 120 sau 180 cm, prinse de perete. Dacă se dorește, în lateralele structurii de bază, se pot atașa încă una sau două elemente, cu rol de suport de cărți sau de veioză.

tablie_pat-Comoditi8

 

tablie_pat_comoditi10 tablie_pat_comoditi9

Pe spatele acestora, pot fi prinse extrem de ușor, cu scai, pernele dreptunghiulare de diferite culori. Pernele din bumbac au fețele detașabile și se pot spăla la mașină.  Dar mai important este că odată ce ați stabilit care este numărul de perne de care aveți nevoie pentru a acoperi lățimea patului dvs, acestea se pot schimba extrem de ușor între ele, după cum aveți dispoziție.

tablie_pat_Comoditi7 tablie_pat_Comoditi6 tablie_pat_Comoditi5 tablie_pat_Comoditi4 tablie_pat_Comoditi3

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.