Pentru cei care vor să schimbe rapid atmosfera în dormitor: tăblia patului cu perne interschimbabile

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Dacă vă place să schimbați des amenajarea dormitorului, ați încercat probabil deja  toate variantele clasice: schimbat perdele, jaluzele, covorul, tablouri, etc… Ați încercat să schimbați tăblia patului? Și mai ales cu una care își poate schimba și ea, la rândul ei, aspectul în fiecare zi?

Iată ce idee simplă și elegantă a avut designerul Daniele de Santis: o tăblie da pat, ale cărei perne de sprijin, de culori diferite, se pot permuta pentru a obține un design diferit în fiecare zi. Tăblia modulala poartă numele Comoditi și fiecare componentă poate fi cumpărată independent, așa cum vedem pe Formabilio.com.

tablie_pat_Comoditi1

tablie_pat_Comoditi2

Structura de bază este suficient de simplă pentru a o putea construi și dvs, dacă aveti timp și talent : două profile din MDF, tratate cu vopsele pe bază de apă, cu lățimi de 80, 120 sau 180 cm, prinse de perete. Dacă se dorește, în lateralele structurii de bază, se pot atașa încă una sau două elemente, cu rol de suport de cărți sau de veioză.

tablie_pat-Comoditi8

 

tablie_pat_comoditi10 tablie_pat_comoditi9

Pe spatele acestora, pot fi prinse extrem de ușor, cu scai, pernele dreptunghiulare de diferite culori. Pernele din bumbac au fețele detașabile și se pot spăla la mașină.  Dar mai important este că odată ce ați stabilit care este numărul de perne de care aveți nevoie pentru a acoperi lățimea patului dvs, acestea se pot schimba extrem de ușor între ele, după cum aveți dispoziție.

tablie_pat_Comoditi7 tablie_pat_Comoditi6 tablie_pat_Comoditi5 tablie_pat_Comoditi4 tablie_pat_Comoditi3

 

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!