Orhideele sunt cele mai vandute flori la ghiveci din Romania

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Potrivit Hornbach, cele mai vandute flori la ghiveci din Romania sunt orhideele. Specia care inregistreaza cele mai mari vanzari este Phalaenopsis, disponibila in mai multe tipuri, cunoscuta si sub numele de “orhideea fluture”, datorita formei florilor.

Phalaenopsis1

In ceea ce priveste ingriijirea orhideelor, acestea trebuie plantate in ghivece transparente si au nevoie de lumina si umiditate, de aceea cel mai bun loc unde pot fi pozitionate este un pervaz. Pozitionarea pe pervaz are si avantajul variatiilor mari de temperatura de la zi la noapte, care in cazul orhideelor induc inflorirea. Udarea florilor se realizeaza la un interval de 7 zile sau atunci cand radacinile devin alb. Apa in exces provoaca putrezirea radacinilor.

Phalaenopsis3

„In fiecare an, avem o traditie de a organiza o expozitie dedicata acestor flori, in cadrul careia vizitatorii pot admira si cumpara o varietate de specii si pot primi sfaturi de ingrijire”, ne spune Directorul General al Hornbach. In acest an se vor organiza doua expozitii, ce vor avea loc pe parcursul lunii octombrie, in toate cele cinci magazine Hornbach.

Phalaenopsis2

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti gratuit un ebook cu proiecte romanesti de amenajare a livingului

MAGAZIN SPORUL CASEI

Intreaba! Specialistul iti raspunde

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.