Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

One Floreasca Lake, nominalizat la competitia organizata de Financial Times

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Proiectul rezidential One Floreasca Lake, dezvoltat de compania One United Properties in zona de nord a Bucurestiului, a fost nomizalizat  in cadrul celei de-a 11-a editii a Central & Eastern European Real Estate Quality Awards (CEEQA), desfasurata pe 8 aprilie 2014, la Varsovia.

Competitia CEEQA este organizata de catre CEE Insight Forum in parteneriat cu ziarul Financial Times si reprezinta  unul dintre cele mai importante evenimente de real estate din Europa, la care participa anual peste 600 de companii, din peste 40 de tari. Premiile CEEQA au ca scop recunoasterea excelentei in afaceri si sunt considerate cel mai respectat instrument de monitorizare a performantei pietei imobiliare.

One Floreasca Lake a fost nominalizat la categoria „Hotel, Leisure & Residential Development of the Year”. Pe lista finala au intrat 10 proiecte din Ungaria, Cehia, Polonia, Ucraina, Bulgaria si Romania. One Floreasca Lake este singurul proiect rezidential din Romania care a ajuns pe lista finalistilor in cadrul galei CEEQA 2014, certificand faptul ca reprezinta cea mai buna dezvoltare din segment, la nivel local.

„Acesta nominalizare reprezinta atat o recunoastere oficiala a celor aproape opt ani de experienta ai fondatorilor One United Properties, cat si a calitatii proiectului One Floreasca Lake”, a declarat Mike Costache, Partener in cadrul One United Properties.

Amplasat pe malul lacului Floreasca, proiectul rezidential One Floreasca Lake are o suprafata de 15.000 de metri patrati construiti si totalizeaza 66 de apartamente, dispuse  in trei blocuri cu patru etaje. Primele doua imobile, cu 42 de apartamente, au fost vandute pana la finalizarea acestora in 2013, iar cel de-al treilea bloc, cu 24 de apartamente, urmeaza sa fie livrat la jumatatea anului viitor.
In prezent, One United Properties mai are in dezvoltare proiectul rezidential Madrigalului Residence, amplasat pe marginea lacului Baneasa. Cele 14 apartamente ale proiectului vor fi finalizate in toamna acestui an si totalizeaza 4.000 de metri patrati construiti.

One_Floreasca_Lake2

One_Floreasca_Lake3

One_Floreasca_Lake_interior1

One_Floreasca_Lake_interior2
[divider]

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.