Oferte de vară pentru seturi de duş şi toalete suspendate de la Roca - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină Oferte de vară pentru seturi de duş şi toalete suspendate de la Roca - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină

Oferte de vară pentru seturi de duş şi toalete suspendate de la Roca

Roca aduce două noi oferte pentru seturile de duș de la cele mai bine vândute colecții de baterii: Esmai și Monodin.

Oferta Esmai include o baterie de lavoar, de cadă și duș, un cap de duș manual și o bară de duș, toate pentru numai 1069 lei (TVA inclus).

Colecția Esmai  este tinerească, urbană și  inspirată de sobrietatea designului  compact și fără artificii, care simplifică cele mai clasice linii și le reinterpretează, pentru a crea un obiect al elegant și sofisticat.

Oferta Esmai AICI. Garanție 5 ani.

roca_pachet_esmai

Setul Monodin include, la fel, o baterie pentru lavoar, o baterie pentru cadă și duș, un cap de duș manual și o bară de duș, toate pentru numai 898 lei (TVA inclus).

Colecția Monodin este un best-seller în România si  sunt deja clasice printre instalațiile sanitare casnice . Cu toate acestea, colecția este actualizată si îmbunătățită în fiecare sezon, astfel încât să satisfacă toate cerințele în schimbare ale pieței.

În ceea ce privește designul, se remarcă formele fluide, sinuoase: pipa este conectată la corpul bateriei și, împreună cu mânerul, formează o combinație compactă.

Oferta Monodin AICI. Garanție 5 ani.

roca_pachet_monodin

Roca aduce o ofertă specială și pentru două modele de toalete suspendate din colecția Nexo, lansată anul trecut care s-a remarcat deja printre best-sellerele pieței locale.

Toaletele se găsesc cu două sisteme de tragere a apei și sunt valabile pentru 1341 lei sau pentru 1436 lei (cu TVA inclus).

Colecția Nexo oferă un design echilibrat și actual. O combinație ideală între spiritul practic și designul esențial, aceasta facilitează înglobarea într-o varietate de stiluri de băi. O altă caracteristică a pieselor Nexo este gama largă de dimensiuni, care o face potrivită atât în spații largi, cât și în cele mai mici.

Oferta Nexo AICI.

roca_pachet_nexo

 Ofertele sunt disponibile în limita stocului disponibil până la data de 15 mai.

Un comentariu

  1. Sunt interesante, intr-adevar, mie-mi plac, fara sa fiu un specialist – nu le-am cumparat eu, le-am gasit intr-un apartament cumparat, apartament nou si mi-au placut, desi dezvoltatorul a incercat sa supraliciteze faptul ca are Roca in baie, a fost Ok pana la urma….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeşte şi:

Tendinte in amenajarea baii pentru 2014

Materialele contrastante, culorile deosebite si lavoarele in forme sofisticate, realizate in plan inclinat, isi pun …