Oferta speciala pentru bateriile Roca, colectia Monodin

Oferta speciala pentru bateriile Roca, colectia Monodin

Colectia Monodin este un punct de referinta intre bateriile Roca, inspirata din eficienta si spiritul practic dobandite in zeci de ani de experiente in design. Aceasta colectie aduce o revitalizare a liniilor conventionale in produse si solutii moderne, urbane, elegante, dar sobre pentru un maxim de confort si utilizare responsabila a resurselor naturale.

Toate bateriile Monodin reduc cu pana la 50% consumul de apa: sistemul de securitate exclusiv „Click”, contribuind la reducerea debitului de apa. Totodata, forma si designul colectiei Monodin previn depunerea reziduurilor, iar finisarile cromate fac procesul de intretinere si curatare mult mai simplu si asigura un aspect de nou in ciuda trecerii timpului.

Colectia Monodin este semnata de ToniClariana, un designer din Barcelona a care a lucrat in cariera sa inclusiv in industria automotive.

In linie cu promisiunea de a oferi un „Design accesibil tuturor”, Roca aduce o oferta speciala pentru bateriile Monodin: setul de 3 baterii Monodin la numai 757 lei (TVA inclus), fata de 988 lei cat cost in mod curent. Oferta include o baterie amestecatoare pentru lavoar, o baterie de cada cu dus manual, avand inclus si suportul de cap de dus si furtun flexibil, cat si o bara glisanta pentru dus Stella de 700 ml. Garantia produselor: de 5 ani. Produsele Roca, sau mai multe informatii despre acestea gasiti aici.

Roca_Monodin_Baterie_pentru_cada_dus Roca_Monodin_Mixer lavoar ROCA_Stella_Bara_glisanta_pentru_dus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.