Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

O separatie eleganta intre 2 stiluri de viata complet diferite: bunica si nepoata

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Daca dispuneti cumva de un spatiu mare, caruia vreti sa-i dati mai multe destinatii, un perete despartitor clasic, din gips carton sau BCA s-ar putea sa vi se mai para o idée prea simpla dupa ce veti vedea solutia aleasa de arhitectii de la Dangermond Keane Achitecture.

Pentru ca spatiul trebuia adaptat pentru nevoile a doua persoane cu preocupari si varste complet diferite – bunica si nepoata – suprafata trebuia impartita si amenajata astfel incat sa fie maximizat spatiul, si fiecare dintre cele doua locatare sa poata dispune atat de intimidate, cat si ce toate cele necesare desfasurarii activitatilor favorite. In acelasi timp, lumina naturala trebuia lasata sa patrunda pana in cel din urma aungher, iar spatiului trebuia sa para generos si aerisit, chiar si cu noile adaugiri.

Pentru a scoate in evidenta toate atuurile spatiului si pentru a satisface nevoile celor 2 locatare, arhitectii au creat o separatie interna, practic o camera in camera, caruia i-au dat functii foarte diferite, pe fiecare latura, atat pe interior cat si pe exterior. Interiorul este dormitor, dar usile culisante il pot deschide oricand catre restul camerei, dand impresia de spatiu mai mare. Exteriorul este concomitent birou, scara, biblioteca si loc de joaca, toate acestea obtinute din jocul de volume si exploatarea spatiului pe verticala, scarile ducand spre locul de joaca ce se afla pe acoperisul camerei.

Alte tipuri de separatii:

Separatie_de_camera1

Separatie_de_camera2

Separatie_de_camera3

Separatie_de_camera4

Separatie_de_camera5

Separatie_de_camera6

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.