Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

O garsonieră cochetă de 15 mp amenajată într-un pod

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Da, este posibil! Cu ajutorul pieselor de mobilier încastrate, a patului retractabil şi a mesei pliabile, plus depozitari discrete şi încastrate, acest microaparament mansardat din Paris s-a transformat într-o garsonieră cochetă, pentru o persoană, plus invitaţi ocazionali.

Piesa centrală a noii amenajări este patul retractabil şi „tăblia” sa, cu ajutorul căruia micul spaţiu se transformă pe rând în dormitor, când patul este complet întins, living, când patul este retras parţial, tranformandu-se astfel în canapea şi în sufragerie, când patul este strâns complet, iar tăblia să se tranforma în masă, cu ajutorul blatului i picioarelor pliabile.

garsoniera0

În partea opusă faţă de bucătărie se află baia şi un mic birou. Baia este mică, mobilată cu strictul necesar, dar elegantă.

garsoniera9

În garsonieră se intră pe latura lungă şi tot aici, la intrare, sunt amenajate depozitari, sub formă de dulapuri încastrate, pentru a folosi spaţiul la maxim. Rafturi închise, pentru a depozita diverse lucruri se află şi pe peretele exterior, sub ferestre.

garsoniera10

garsoniera8

Amenajarea este dominată lemn, prezent peste tot şi este scăldată în lumina naturală ce pătrunde prin cele 3 ferestre de mansardă, păstrate tocmai în acest scop.

Tuşa de culoare este dată de albastrul închis cu care sunt vopsite peretele şi uşa băii şi măsuţa de cafea, folosită şi ea drept depozitare.

garsoniera7

Aşa arăta garsoniera înainte de renovare. Pereţii marcaţi cu roşu au fost demolaţi.

garsoniera2 garsoniera4 garsoniera3

Sursa: Batiik Studio

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!