Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

O casa mica cu etaj pentru o familie tanara

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Aceasta casa mica cu etaj, din lemn, este locuita de o un cuplu tanar si fiul lor si se afla in Vancouver, Canada. Ce are special? Mai intai dimensiunile – 74.3 mp utili – si apoi conditiile in care este construita. Vacouver este una dintre cele mai scumpe si aglomerate zone rezidentiale din Canada, astfel incat, in ultimii ani a aparut ceea ce se numeste “laneway house”, adica casuta mica construita in curtea din spate a parintilor, cu deschidere spre strada secundara. In acest caz, curtea generoasa a parintilor a permis atat lasarea unei distante decente intre cele 2 case, cat si o iesire la strada separata pentru cea de a doua casa.

Lanefab Design/Build Canada sunt specializati pe astfel de proiecte si ofera servicii complete, de la design personalizat, pana la constructie si finisaje.

Cei 74.3 mp utili ai casutei din Canada sunt impartiti astfel: parterul este un singur spatiu deschis si reprezinta zona publica a casei: bucatarie, living, dining. Cateva trepte mai sus se afla vestibulul, ce permite accesul atat in casa cat si in garaj. Aceasta diferenta de nivel rezulta din regementarile locale privind regimul de inaltime, pe care proiectantul le-a respectat inteligent, construind casa putin sub nivelul strazii si castigand asfel inca putin spatiu pe verticala in camerele de sus. Etajul adaposteste cele 2 dormitoare si baia.

Casa este construita dintr-un sistem de panouri pe structura de lemn foarte bine izolate termic, care impreuna cu ferestrele cu 3 randuri de sticla asigura eficienta energetica a casei.

casa_mica_cu etaj1

casa_mica_cu etaj2

casa_mica_cu etaj3

casa_mica_cu etaj4

casa_mica_cu etaj6

casa_mica_cu etaj7

casa_mica_cu etaj8

casa_mica_cu etaj9

casa_mica_cu etaj10

casa_mica_cu etaj11

casa_mica_cu etaj12

casa_mica_cu etaj13

casa_mica_cu etaj_plan_parter1

casa_mica_cu etaj_plan_parter2

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.