O casă curată înseamnă mai mult timp pentru tine

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

În cazul multora dintre noi radiografia unei zile arată cam așa: avem programul încărcat la muncă, petrecem mult timp în trafic și tânjim după mai multe ore pe care să le petrecem cu familia, prietenii sau animalele de companie. Unde mai pui că mai trebuie să și gătim sau să megem la cumpărături. Cât timp ne mai rămâne pentru îngrijirea personală, hobby-uri sau relaxare?! Bună întrebare.

În tot acest amalgam de activități, să ne rezervăm timp pentru păstrarea unei case curate poate deveni o reală corvoadă, încă un to do pe lista și-așa lungă. Cu toate acestea, îngrijirea locuinței este importantă și necesară pentru sănătatea noastră.

O casă neîngrijită, stress mai mult 

Când casa este dezorganizată sau murdară, este dificil să te concentrezi pe ceea ce faci, în timp ce ordinea și curățenia te ajută efectiv să dai un randament mai bun deoarece o locuință curată îi permite minții să se relaxeze și să fie mai creativă. Se consideră ca atunci când locuiești într-o casă dezordonată, subconștientul tău își amintește de activitățile nefinalizate iar, vizual, ochii tăi nu se odihnesc. Prea multă aglomerație în casă / pe birou poate provoca stres și oboseală. De asemenea, când nu găsești ușor lucrurile de care ai nevoie, nivelul de stres crește.

Elimină murdăria de peste tot ….

Credeai că în baie se găsește cel mai mare număr de germeni din casă? Ei bine, află că bucătăria este mai predispusă să înmagazineze germeni deoarece resturile de mâncare se răspândesc prin toate colțurile încăperii. Însă oricare ar fi zona cea mai predispusă să se ‚împrietenească’ cu microorganismele dăunătoare, norocul este că există produse special destinate curățării diferitelor suprafețe, cum ar fi gama Asevi.

….. cu același produs

[one_half]

[/one_half][one_half_last]Și, dacă tot am adus în discuție baia și bucătăria, recomandarea pentru curățarea temeinică a acestor încăperi este  dezinfectantul Asevi Gerpostar: un produs plăcut parfumat care luptă eficient împotriva bacteriilor.

Curăţă excelent și dezinfectează suprafețe lavabile precum chiuvete, grupuri sanitare, căzi de baie, gresie, faianță, aparatură electrocasnică, precum și jucării sau obiecte pentru bebeluși.[/one_half_last]

Alege produsele de curățenie potrivite și vei avea mai mult timp pentru oamenii și activitățile care îți plac.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!