NOWY STYL Romania prelungeste pana pe 20 august 2014 campania de reciclare care poarta sloganul Ajuta-ne Sa Reciclam! - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină NOWY STYL Romania prelungeste pana pe 20 august 2014 campania de reciclare care poarta sloganul Ajuta-ne Sa Reciclam! - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină

NOWY STYL Romania prelungeste pana pe 20 august 2014 campania de reciclare care poarta sloganul Ajuta-ne Sa Reciclam!

La aceasta campanie de reciclare poate sa participe orice persoana fizica sau juridica care aduce la schimb scaune de birou sau mobilier office uzate si care se incadreaza in conditiile disponibile. In schimbul scaunelor si mobilerului office persoanele fizice vor beneficia de un discount de 20% la achizitionarea de produse noi, iar in cazul persoanelor juridice procentul de reducere se va stabili in functie de parametrii tehnico-economici. Reducerile nu se acorda pentru fiecare produs uzat in parte si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Scopul principal este de a oferi posibilitatea organizatiilor caritabile de a selecta cele mai bune scaune sau mobilier office si de a oferi sprijin pentru sustinerea sanatatii utilizatorului prin oferirea posibilitatii de a achizitiona mobilier si/ sau scaune ergonomice la un pret mai mic, care sa-i asigure o pozitionare corecta a spatelui.

Responsabilitatile noastre prioritare inglobeaza 3 valori: protejarea oamenilor, mediului si a produselor.

RECICLARE 950x350

NOWY STYL ROMANIA este reprezentata oficial in Romania din ianuarie 2013 de catre compania NS Office Variety S.R.L. Actualmente Grupul Nowy Styl este lider european si unul din cei mai mari producători mondiali de mobilier de birou si scaune pentru diverse aplicatii. Actualmente, portofoliul Grupului cuprinde patru marci de mobilier: Nowy Styl, BN Office Solution, Grammer Office, Forum Seating, Baltic Wood, Rohde&Grahl – membru al grupului.

Produsele Grupului sunt comercializate de aproximativ 3500 de distribuitori din Polonia si din lume. Peste 60% este destinata exportului, catre aproape 60 de tari ale lumii, aflate pe 6 continente.

Grupul Nowy Styl detine sisteme complexe, de inalta functionalitate pentru mobilierul de birou, colectii de scaune moderne si canapele elegante pentru birouri.

Toate aceste produse sunt exceptionale nu doar din punctul de vedere al executarii, ci si in ceea ce priveste proiectul bazat pe trenduri moderne. Firma detine utilaje moderne si softuri care garanteaza cea mai inalta calitate a produselor fabricate.

Prioritatea noastră sunt solutiile eficiente pentru birouri, aplicabile atat in spatiul de tip open space cat si in spatiul de tip home office.

Firma noastră va propune o oferta completa de mobilier modern, scaune si canapele cu care se poate echipa intregul birou, incepand cu biroul managerului, zonele de lucru, locurile de intalnire si relaxare si terminand cu salile de conferinta, salile de mese, etc.

Cuvantul cheie este coerenta: toate elementele de mobilier sunt create urmand atat criteriul functional, cat si cel estetic.

Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei NOWY STYL ROMANIA  puteti accesa www.nowystyl.ro, www.nowystylgroup.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeşte şi:

5 soluții pentru încălzire și apă caldă, când se întrerupe gazul, curentul sau se strică centrala

Uneori gazul și / sau energia electrică se întrerup fără avertisment sau centrala se defectează, …