Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Noutăți de la Roca: colecția Inspira, o soluție versatilă și practică pentru orice baie și trend

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Decorată în alb, albastru, roșu sau verde, în stil modern sau clasic – indiferent de cum arată baia ideală, ea trebuie să fie cât mai practică. Să recunoaștem: trăim într-un ritm alert, mereu pe repede-înainte. Aproape zilnic suntem pe fugă. De aceea, mai ales când vine vorba despre baie, avem nevoie de un spațiu cât mai practic, în care să găsim tot ceea ce ne trebuie la îndemână și să nu pierdem timp atunci când ne grăbim spre serviciu, școală, sala de sport, bar sau o petrecere. Toate acestea fără a face vreun compromis cu privire la design.

Colectia Inspira de la Roca aduce combinații multiple și posibilități nelimitate

Această colecție de articole din porțelan și de mobilier, are trei linii de design – Round, Soft și Square – care pot fi perfect si divers combinate in orice stil iti doresti.

Colectia Inspira este apreciată atât de cei care iubesc liniile bine definite, culorile sobre și calme, cât și de cei orientați către un tip de mobilier cu forme rotunjite, prietenoase sau cu piese din lemn, care dau căldură spațiilor.

Colecția cuprinde o gamă largă de soluții, potrivite pentru toate necesitățile: lavoare suspendate sau care se montează pe corpul de lavoar (Unik), vase de WC și bideuri suspendate sau care se pot monta lipit de perete și mobilier: unități de bază și coloane cu o mare capacitatea de depozitare.

În 2019, colecția Inspira este îmbogățită cu noi lavoare, care beneficiază de cele mai recente tehnologii și inovații purtând semnătura Roca. Printre noutăți se numără lavoarele cu montare pe blat cu forme rotunde (Round), pătrate (Square) sau rotunjite (Soft) cu dimensiuni 550 x 370 x 75 mm și lavoarele cu montare în blat cu dimenisuni de 560 x 350 mm sau 455 x 350 mm.

Unitățile de bază, disponibile în trei dimensiuni (600, 800 și 1000 mm) și trei finisaje – alb lucios, stejar urban și stejar urban/oglindă întunecată, pot fi completate cu unități de coloane (dulapuri turn) foarte încăpătoare, pentru ca fiecare obiect necesar să își găsească locul său. Mai mult decât atât, mobilierul Inspira poate fi combinat cu orice tip de lavoar al colecției. Iată, așadar, atuurile care fac din Inspira o colecție atât de dezirabilă: versatilitatea și combinațiile nesfârșite. Nu există o combinație greșită!

[one_half]Roca inspira, colectie pentru baie[/one_half][one_half_last]ROCA COLECTIA INSPIRA[/one_half_last]

Vase de toaletă inovatoare

Vorbim astăzi despre smart cities (orașe inteligente), case automatizate, telefoane dotate cu sisteme de recunoaștere facială și multe altele. A sosit timpul ca tehnologia cea mai avansată să fie aplicatăși în baie, pentru standarde ridicate de igienăși confort. Sistemul In-Wash® a fost dezvoltat de designerii și inginerii de la Roca, specialiști în soluții de baie, pentru a încorpora cea mai avansată tehnologie.

Cu numeroase dotări, instalare facilă și având un design elegant și ergonomic, vasul de toaletă In-Wash® este o soluție igienică și ușor de utilizat în baia modernă, fiind toaleta si bideu in acelasi timp. Este necomplicat datorită telecomenzii sale, care poate personaliza cu ușurință setările prin interfețe simple.

Vasele de WC și bideurile sunt fabricate din Supralit®, o nouă rășină înregistrată de Roca, cu o rezistență mai mare față de acțiunea substanțelor chimice și îngălbenire. De asemenea, este de patru ori mai puțin poros decât materialele clasice de acoperire a WC-urilor și, prin urmare, este mai igienic.

Tot în 2019, un nou tip de vas de WC compact, cu fixare pe perete, cu margine Rimless, va fi disponibil pe piața românească foarte curând.

Toate aceste variante multiplică, o dată în plus, combinațiile posibile în cadrul colecției Inspira.

Roca inspira, colectii pentru baie

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi

  • ultimele articole publicate
  • ebook-ul cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email:

  • 5% reducere la prima comandă din magazin.