Noul sediu Apple – the Spaceship

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

In 2011, fostul CEO Apple, Steve Jobs, a facut publice planurile viitorului sediu Apple, denumit Nava spatiala, ce va fi amplasat in Cupertino City, California. Spectaculoasa structura ar trebui sa fie data in folosinta in 2015 si va gazdui aproximativ 13.000 salariati.

Proiectul promite sa fie una dintre cele mai avansate-tehnologic cladiri de birouri din lume, capabila sa produca toata energia de care are nevoie, conectarea la reteaua nationala fiind doar solutia de back-up.

Arhitectii sunt Foster&Partners, care au un portofoliu impresionant, din care fac parte proiecte ultramoderne, precum reconstructia Reichstag-ului berlinez si Cladirea Operei din Dallas, astfel incat asteptarile sunt mari si pentru acest proiect revolutionar.

Terenul de 150 acri (aproximativ 60 hectare), va gazdui cladirea, dar si cei 2.300 copaci pe care intetioneaza compania sa-i planteze, si o vasta gradina, ce va gazdui o mare varietate de flora si fauna. Pe langa acestea, complexul va mai gazdui o pista de jogging, o imensa parcarea subterana si, bineinteles, un vast amfiteatru pentru viitoarele lansari de produse, in stilul inconfundabil al Apple.

apple_hq1

apple_hq2

apple_hq3

apple_hq4Sursa:  Environmental News Network

[divider]

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!