Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Noul Hornbach de la Sibiu va găzdui peste 4.000 de peşti din 150 de specii

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

În cursul lunii octombrie, va fi inaugurat noul Hornbach Sibiu şi pentru că îşi doreşte să ofere sibienilor aceleaşi experienţe că şi clienţilor săi din Bucureşti, Timişoara şi Braşov, va înfiinţa şi aici o zona de Acvaristică şi ZOO de 530 mp.

Aici vor fi găzduiţi peste  peste 4.000 de peşti din 150 de specii, plus accesoriile şi plantele necesare :

„Ne-am dorit să oferim şi sibienilor iubitori de animale aceeaşi experienţă din toate magazinele Hornbach şi, astfel, am amenajat o zonă specială de Acvaristică şi ZOO pe o suprafaţă de 530 metri pătraţi. De altfel, magazinele noastre sunt singurele din segmentul pe care activăm, cel de bricolaj, ce oferă o gamă variată de astfel de produse, având standarde ridicate în acest sens”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Zona de Acvaristică este amenajată cu peste 30 de acvarii care însumează peste 18.000 de litri de apă şi în care, permanent, se vor afla peste 4.000 de peşti. Parte a 150 de specii diferite, aceştia sunt ideali atât pentru acvarii mici, cât şi pentru acvarii de mari dimensiuni. Astfel, clienţii Hornbach vor putea cumpăra de la peşti de dimensiuni foarte mici, de 1,5 – 2 cm, cum sunt cei din specia Paracheirodon Innesi Neon, până la peşti foarte mari, de 22 cm, precum cei aparţinând speciei Koi din Japonia. Mai mult decât atât, în zona de Acvaristică din noul magazin din Sibiu pot fi găsite şi broscuţe, raci sau melci.

În afară de acestea, în magazin clienţii pasionaţi de acvaristică pot găsi şi acvarii pentru plante şi animale acvatice de dimensiuni diverse, care pornesc de la 12 litri şi pot ajunge până la 240 litri. Mai mult chiar, aceştia au posibilitatea de a comanda şi acvarii pe dimensiuni speciale, perfect adaptate nevoilor lor.

[display-posts id=”3978, 3707″ image_size=”large” wrapper=”div” title=” ” wrapper_class=”articole-asemanatoare”]

Zona de acvaristică este completată de o zonă specială ZOO. Aceasta oferă un număr mare şi variat de produse pentru câini, pisici, păsări şi rozătoare. Fie că vorbim de hrană pentru animale, cuşti pentru diverse specii, accesorii sau jucării, zona special amenajată este locul ideal pentru iubitorii de animale.

Noul magazin va avea o suprafaţă totală de 12.000 mp, dintre care 2.700 mp sunt alocări spaţiului de grădina, din care face parte şi zona de acvaristică şi cea de ZOO.

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.