Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Noi tendinte in amenajarea birourilor: networking, mobilitate si eficienta

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Potrivit Techno Office, mobilitatea completa si posibilitatea de networking sunt factorii cheie care dicteaza felul cum va arata amenajarea birourilor anul acesta, companiile adaptandu-si spatiul de lucru la noile tehnologii.

Influntate tot mai mult de tenditele din ultimii ani –  nevoia de comunicare, de sharring si de utilizare a tabletei, smartphoneului si a laptopului pentru a accesa oricand datele cu care lucreaza si emailul de serviciu – companiile si-au schimbat modul de abordare si amenajare a spatiilor de birouri pentru a mentine sau spori productivitatea salariatilor.

Spatiul influenteaza productivitatea, iar timpurile cand angajatul sta nemiscat de la postul lui ore in sir par sa apuna incet, dar sigur. Tehnologia de comunicare este un factor determinant, dar si obiceiurile de lucru s-au schimbat, astfel incat existenta unei zone de networking formal (sedinte)  si  informal (activitati de recreere) se impune de la sine in orice firma atenta la nevoile salariatilor sai.

Un alt element esential in comunicare si informare este integrarea profesionala a noilor tehnologii de vizualizare și multimedia in salile de intalnire. Si in acest sens mobilitatea este un factor cheie, intrucat companiile prefera proiectoare și ecrane wireless.

Un bun exemplu de integrare a a tehnologiei si adaptare a amenajarii functie de aceasta este planificarea spatiului adecvat videoconferintelor. Astfel, un spatiu de acest tip are nevoie de instalarea de mese cu sisteme de conectate la internet rapide, fixe sau wireless, pentru a facilita intalniri online de calitate. Un birou special destinat video-conferintelor trebuie sa dispuna de  sisteme audio performante, ecrane de proiectie sau sisteme speciale de adaptare a luminii.

Si spatiile de lucru devin mai creative. Urmand exemplul companiilor din IT, faimoase pentru spatiile neconventionale in care in activeaza, din ce in ce mai multe companii apeleaza la solutii de amenajare informale, care sa sporeasca energia angajatiilor.

Cand este vorba despre criteriile de alegerea a unei amenajari, printre cele mai importante sunt calitatea si durabilitatea produselor, imediat dupa ele  urmand design-ul, forma, culoarea si functionalitatile.

Din punct de vedere al culorilor, companiile aleg combinatii de culori care stimuleaza sau calmeaza starea de spirit a angajatiilor, in functie de specificul companiei, dar si de culorile brandului sub care activeaza.

amenajare_birou_techno_office1

amenajare_birou_techno_office2

Sursa: Techno Office

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.