Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Noi servicii oferite de catre dezvoltatorii imobiliari: transportul gratuit

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Dezvoltatorul imobiliar Adama va introduce o noua facilitate pentru clientii sau potentialii sai clienti din ansamblul rezidenţial Evocasa Orizont din Ploieşti.

Incepând cu 11 august 2014 o linie de transport 100% gratuită ce va face legătura între complex şi centrul oraşului.

 Cursa specială operează în fiecare zi lucrătoare, cu excepţia Sărbătorilor legale, pe ruta Evocasa Orizont – Spitalul Judeţean de Urgenţe Ploieşti – Coreco, returul tranzitand zona Bd. Republicii – Ploieşti Shopping City. Orarul de funcţionare al microbuzului care asigură transportul este adaptat programului de lucru şi stilului de viaţă al locatarilor din incinta Evocasa Orizont: în fiecare dimineaţă, la orele 8:00 şi 9:00 cele 2 curse speciale pleca din complex spre centrul otrasului, iar seara, la orele 17:00 şi 18:00 , persoanele care doresc să ajungă în Evocasa Orizont sunt preluate din staţia Coreco.

Cursele sunt gratuite pentru călători, atat locatari cat si cei care doresc sa viziteze ansamblul rezidential, costurile de transport fiind acoperite integral de dezvoltatorul Adama.

Cursa specială este asigurată de o companie de transport specializată, iar microbuzul este personalizat în culorile ansamblului rezidenţial Evocasa Orizont.

Evocasa Orizont, ansamblul rezidenţial dezvoltat de Adama în Ploieşti, este amplasat în cartierul Albert, la câteva minute distanţă cu masina de centrul orasului şi în imediata apropiere a noii zone comerciale a oraşului, Ploieşti Shopping City.  Mai multe informatii despre Evocasa Orizont aici.

Evocasa_Orizont_Ploiesti1

Evocasa_Orizont_Ploiesti3

Evocasa_Orizont_Ploiesti2

Evocasa_Orizont_Ploiesti4

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.