Network One Distribution extinde la 5 ani perioada de garantie pentru aparatele frigorifice HEINNER

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Network One Distribution (NOD), cea mai mare companie de pe piața de distribuție IT&C din România, extinde perioada de garanție pentru toate aparatele frigorifice marca HEINNER. Astfel, timp de două luni, începând cu 1 iulie și până pe 31 august, toți clienții care vor cumpăra frigidere, congelatoare, lăzi frigorifice sau minibaruri marca HEINNER vor beneficia de o garanție de 5 ani.

„Prin această promoție de extindere a garanției de la 3 la 5 ani la aparatele frigorifice achiziționate până la finalul lunii august, confirmăm o dată în plus calitatea ridicată a produselor HEINNER, oferind un beneficiu suplimentar clienților noștri. Pentru toată gama de electrocasnice mici am pus la dispoziția consumatorilor, încă din mai 2013, serviciul de Pickup & Return și le-am oferit o garanție de 3 ani pentru toate produsele HEINNER”, declară Oana Barbu, Director Comercial al Network One Distribution.

Campania „5 ani fără griji. Garantat de HEINNER. Pentru toate aparatele frigorifice” este disponibilă în toate magazinele partenere, atât în retailul clasic, cât și în magazinele online.

Cele mai vândute produse HEINNER în sezonul estival

Topul vânzărilor HEINNER este dominat, în aceasta perioadă, de produsele care aduc un plus de confort pe timpul verii, de la aparate de aer condiționat și ventilatoare, la storcătoare de fructe și echipamente frigorifice.

„În acest an, țintim o cotă de piață de până la 10%, pe fondul diversificării categoriilor de produse și al consolidării brandului HEINNER pe piața românească”, spune Oana Barbu.

Pentru participarea la promoția „5 ani fără griji. Garantat de HEINNER. Pentru toate aparatele frigorifice”, care a început la 1 Iulie, cei care cumpără frigidere, congelatoare, lăzi frigorifice sau minibaruri marca HEINNER trebuie să înscrie datele personale și ale produsului achiziționat pe formularul online aflat la adresa www.servskills.ro – „Înregistrare Produs HEINNER Garanție 5 Ani”.

Frigidere Heinner Side by side

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti gratuit un ebook cu proiecte romanesti de amenajare a livingului

MAGAZIN SPORUL CASEI

Intreaba! Specialistul iti raspunde

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.