Network One Distribution extinde la 5 ani perioada de garantie pentru aparatele frigorifice HEINNER - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină Network One Distribution extinde la 5 ani perioada de garantie pentru aparatele frigorifice HEINNER - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină

Network One Distribution extinde la 5 ani perioada de garantie pentru aparatele frigorifice HEINNER

 Oferta este valabilă în perioada 1 iulie – 31 august în toate magazinele partenere HEINNER din întreaga țară

 Network One Distribution (NOD), cea mai mare companie de pe piața de distribuție IT&C din România, extinde perioada de garanție pentru toate aparatele frigorifice marca HEINNER. Astfel, timp de două luni, începând cu 1 iulie și până pe 31 august, toți clienții care vor cumpăra frigidere, congelatoare, lăzi frigorifice sau minibaruri marca HEINNER vor beneficia de o garanție de 5 ani.

„Prin această promoție de extindere a garanției de la 3 la 5 ani la aparatele frigorifice achiziționate până la finalul lunii august, confirmăm o dată în plus calitatea ridicată a produselor HEINNER, oferind un beneficiu suplimentar clienților noștri. Pentru toată gama de electrocasnice mici am pus la dispoziția consumatorilor, încă din mai 2013, serviciul de Pickup & Return și le-am oferit o garanție de 3 ani pentru toate produsele HEINNER”, declară Oana Barbu, Director Comercial al Network One Distribution.

Campania „5 ani fără griji. Garantat de HEINNER. Pentru toate aparatele frigorifice” este disponibilă în toate magazinele partenere, atât în retailul clasic, cât și în magazinele online.

 

Cele mai vândute produse HEINNER în sezonul estival

Topul vânzărilor HEINNER este dominat, în aceasta perioadă, de produsele care aduc un plus de confort pe timpul verii, de la aparate de aer condiționat și ventilatoare, la storcătoare de fructe și echipamente frigorifice.

„În acest an, țintim o cotă de piață de până la 10%, pe fondul diversificării categoriilor de produse și al consolidării brandului HEINNER pe piața românească”, spune Oana Barbu.

Pentru participarea la promoția „5 ani fără griji. Garantat de HEINNER. Pentru toate aparatele frigorifice”, care a început la 1 Iulie, cei care cumpără frigidere, congelatoare, lăzi frigorifice sau minibaruri marca HEINNER trebuie să înscrie datele personale și ale produsului achiziționat pe formularul online aflat la adresa www.servskills.ro – „Înregistrare Produs HEINNER Garanție 5 Ani”.

În cazul în care clienții nu au posibilitatea să completeze formularul online, pot suna la numărul de telefon 0742.726.843 pentru înregistrare.

 

______________

HEINNER reprezintă gama completă de electrocasnice importată și distribuită de către Network One Distribution. Produsele HEINNER vin în întâmpinarea nevoilor de zi cu zi dintr-o gospodărie, oferind soluții optime pentru casă și familie. Brandul HEINNER reprezintă, prin calitatea produselor sale, combinația ideală dintre confort, utilitate, ergonomie și funcționalitate, fiind perfect adaptat nevoilor consumatorilor. Filosofia după care ne ghidăm pentru clienții noștri este: „Confort maxim cu efort minim!”

Network One Distribution

Network One Distribution, companie deținută integral de Iulian Stanciu, este liderul pieţei de distribuţie electro-IT din România. În prezent, compania desfăşoară operaţiuni pe pieţele din România şi Moldova, are o bază de clienţi formată din peste 3000 de parteneri activi şi este furnizor important al reţelelor de retail locale.

Network One Distribution are în portofoliu o gamă de produse completă, reprezentând furnizori de top ai industriei electro-IT: Apple, Allied Telesys, A4tech, Acer, AMD, APC, Arctic, Asrock, Asus, Barkan, Belkin, Beko, BenQ, BitDefender, Canon, CoolerMaster, Dell, Delux, D-Link, Eizo, Electrolux, Epson, Gainward, Gorenje, Garmin, Genius, Gigabyte, Hansa, HEINNER, Horizon, Hotpoint, HP, HTC, Indesit, Kaspersky, Kingston, Kingmax, Krups, LaCie, Lenovo, Lexmark, LG, Maxell, Microsoft, Mio, Moulinex, MSI, Nexans, Palit, Philips, PNY, Raidmax, Razer, Rowenta, Samsung, Sapphire, Schneider Electric, Seagate, Serioux, Sony, Sony PlayStation, Spire, Techus, Tefal, Thrustmaster, TP-Link, Triton, Vanguard, V-Mark, Verbatim, Whirlpool, Xerox, Western Digital, Zannusi, Zotac, Zelmer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeşte şi:

Includerea plantelor în spațiul de locuit – un apartament la parter

Beneficiile prezenței plantelor în apropierea  noastră sunt numeroase – aer curat, umiditate, liniște, echilibru, culoare …