Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Motocoasa cu acumulator FSA 56, perfectă pentru curţile medii şi mari

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Motocoasa cu acumulator FSA 56 este considerată de specialiștii internaționali a fi una dintre cele mai fiabile utilaje de acest tip la nivel mondial si a fost adusă în acest an în România, fiind configurată special pentru curțile medii şi mari.

Variante de dotare cu mai mulţi acumulatori, pentru suprafeţe diferite

Motocoasa cu acumulator FSA 56 poate fi folosită pentru a cosi în autonomie totală până la 100 de metri pătrați de gazon, cu acumulatorul cel mai mic. Modelul are variante de dotare și cu acumulatori mai puternici, care pot cosi iarba de pe 300 metri pătrați, având o autonomie de lucru de până la 40 de minute, adica suficient timp pentru a-ți face treaba în curte.

Producătorii au calculat că în cazul marginilor de gazon, cu un FSA 56 se pot tunde chiar și 1000 de metri liniari, dacă se folosește cel mai puternic acumulator.

Încărcarea completă a acumulatorului se face în aproximativ 3 ore, iar utilizatorul poate beneficia de puterea maximă a utilajului până la descărcarea totală a acestuia.

Ergonomică, eficientă, fără noxe şi silenţioasă

Inginerii germani au conceput un utilaj aproape perfect, care îmbină ergonomia, eficiența de utilizare cu capacitățile tehnice. Pe lângă faptul că nu emite noxe în atmosferă, ceea ce mai face din noua motocoasă STIHL un utilaj eco este nivelul scăzut al zgomotului. Astfel, poluarea fonică este redusă considerabil, iar protecţiile pentru urechi nu mai sunt necesare.

În plus, eficiența la folosire se face remarcată și prin sistemul de ajustare a tijei “la buton”, astfel că FSA 56 poate fi reglată instant în funcție de înălțimea utilizatorului.

Stihl a dezvoltat o gamă întreagă de utilaje cu acumulator

Stihl a dezvoltat o gamă întreagă de motounelte cu acumulator, care cuprinde foarfeci pentru gard viu, motoferăstraie, suflante și chiar mașini de tuns iarba. Un mare avantaj al folosirii acestui sistem de la Stihl este că un singur acumulator se potrivește pentru toate uneltele, nemaifiind necesară achiziția unuia nou dacă beneficiarul își cumpără un utilaj din altă categorie, ceea ce are ca efect o optimizare consistentă a costului.

Motocoasa cu acumulator FSA 56: film demonstrativ pentru uşurinţa în utilizare

 

Motocoasa FSA 56 o găseşti la cel mai apropiat distribuitor STIHL autorizat.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Magazin Sporulcasei.ro:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.