Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Mobilier hol și idei de amenajare hol pentru un spațiu de intrare bine organizat

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Robust, suplu, ușor de folosit, așa ar trebui să fie un mobilier hol bun. Și să nu uităm de stil, pentru că totuși holul este cartea de vizită a casei tale.

Majoritatea holurilor sunt spații pur funcționale, cu rol de unire a camerelor principale, dar asta nu înseamnă că nu putem folosi perimetrul lor pentru a crea un ambient plăcut, depozitări și scurte popasuri, dacă asta dorim.

Pentru că trebuie să asigure un trafic fluid, este bine ca orice variantă de amenajare hol am alege să fie compusă din piese robuste, plăcute și solide, așa cum le vei vedea pe cele de mai jos.

Stai jos când te încalți? Folosește un pantofar cu șezut tapițat

Îți dai seama cât de mult face o băncuță pentru încălțat sau un pantofar cu șezut atunci când ai nevoie mai multă de ea.

Suplă, tapițată sau nu, cu spații de depozitare ascunse sau la vedere,  o bancă hol este minunat de folosit și oferă structură și un punct focal unui eventual hol lung și fără personalitate. 

Într-un fel ține locul banchetei pentru telefonul fix de pe vremuri, dar cum acum telefoanele sunt mobile și zonele de primire se confundă adesea cu livingul, o bancheta simplă, tapițată comod, cu spațiu de depozitare este perfectă.

Organizeaza nenumăratele perechi de încălțăminte

pantofar dublu cu 3 usi

Oricât ai alinia perechile de pantofi, sfârșești prin a te împiedica de una în timp ce traversezi holul. Plus că în lipsa unui suport special, riști să lași pantofii plini de praf și noroi până la următoarea purtare. Cumpără un dulap pentru pantofi și, de dragul ordinii care îți place atât de mult, dar și de dragul lor, care costă atât de mult, curăță-i și adăpostește-i în spatele ușilor pantofarului după fiecare purtare.

Agata hainele și umbrelele

Hainele și umbrelele trebui să poate fi lăsate undeva în imediata apropiere a ușii, imediat după ce intrați în casă, indiferent de ce urmează după aceea să faceți cu ele. Pentru asta există cuierul, fie el cuier de perete sau cuierul pom, dar variante mai ample ale acestuia: stenderul pentru haine, suport cu rotile pentru haine și încălțăminte.

cuier pom

Cuierul pom: solutia combinata, supla, pentru haine si umbrele

Retuseaza-ti imaginea. Oglinda hol

Undeva în casă trebuie să te poți studia în întregime în oglindă, iar holul este un loc bun pentru așa ceva, pentru că aici faci ultimele retușuri înainte de a ieși din casă. Poți monta o oglindă hol elegantă direct pe perete, pe laterala unui dulap, dar și pe spatele unei uși care se dechide în hol. O altă variantă este mobilierul placat cu oglindă, sau cu oglindă încastrată sau oglinda stand-alone.

6 idei practice de amenajare hol

apartament amenajat cu caramizi de sticla
Un hol folosit foarte eficient: depozitari generoase, bancheta pentru incaltat si o agatatoare comoda imediat langa usa. Apartamentul intreg aici.
mobilier amenajare hol
Oglinda, cuierul, pantofarul si scaunul sculptural: un ansamblu discret si eficient pentru un hol mic
hol intrare apartament in stil clasic
Un hol in stil clasic, cu bancheta comoda si oglinda pentru ultimele retusuri inainte de iesirea din casa.
Un hol practic si comod, intr-o casa de vacanta
Idee de amenajare a unui hol ingust, de apartament de bloc
apartament minimalist 60 mp
holul foarte practic al unui apartament de 54 mp in care locuieste o familie de 4 membri (2 copii mici):

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.