Mese de bucătărie pentru reamenajări de succes

Mese de bucătărie pentru reamenajări de succes

Acum 30 de ani nu exista nici cea mai mică șansă să intri într-o bucătărie și să nu găsești o masă plasată undeva, indiferent de dimensiunile bucătăriei: lipită în lungul peretelui, lângă celebrul colțar sau chiar în mijloc, în bucătăriile ceva mai mari. Între timp amenajările de bucătării au evoluat semnificativ, odată cu gusturile noastre pentru spații mai mari și mai aerisite: am adoptat conceptul de open space, insula de bucătărie, deschiderile tip bar, s.a., dar între toate acestea, masa de bucătărie conduce încă detașat între piesele obligatorii.

Poate că a luat și forme mai speciale, de peninsulă, de exemplu, dar conceptul nu a dispărut și nu va dispărea niciodată. Există ceva profund familiar într-o masă mare, solidă, amplasată lângă zona de gătit, unde să poți bea o cafea cu partenerul, să descifrezi temele cu cel mic în timp ce se coace prăjitura  sau să-ți inviți musafirii neașteptați la o ciorbă de-a casei.

Să vedem câteva mese de bucătărie pe care le poți folosi în orice decor și pot înlocui cu succes vechea masă de care ai nevoie, dar nu prea știai cu ce s-o schimbi.

Mese de bucătărie în diferite stiluri

Masă din MDF laminat Ksawery White

Adu-ți bucătăria în tredurile momentului co o masă suficient de încăpătoare pentru o familie de 4 – 5 membri, dar și suficient de rezistentă petru a găti pe ea, dacă trebuie.

L 120 cm, l 68cm, H 76 cm.

Vezi aici detalii și preț.

 


Masă de bucătărie în stil industrial

Dai petreceri des și obișnuiești să oferi oaspeților tăi libertarea de a intră în bucătărie și a-și prepară câte ceva singuri, dacă vor? Alege o masă pe măsură, cu estetică impunătoare și rezistență de stejar.

L 150cm, l 90 cm, H 75 cm

Vezi aici detalii și preț.

 


Masă de bucătărie  extensibilă

Stai într-un apartament mic, dar îți place să gătești pentru amici? Atunci alege o masă de bucătărie bună la toate și mai ales extensibilă, fără a uita de look!

Masă extensibilă din lemn masiv si MDF, H=75 cm, l = 90 cm, L = 140 / 180 cm.

Vezi detalii și preț aici.


Masa de bucătărie cu blat din sticlă

Ai nevoie de o masă de bucătărie, dar ai prefera să nu iasă foarte tare în evidență? În aceste cazuri transparența și reflexia luminii sunt de mare ajutor, iar blatul de sticlă de picioarele cromate sunt expresia transparentei în materie de mobilier.

L119 cm, l 69 cm, H 75 cm

Vezi detalii și preț.

 


Masa de bucătărie rotundă

Ai puțin spațiu, dar vrei totuși un loc intim și călduros în care să bei cafeaua dimineață? Alege o masă rontunda, dar elegantă și cu niște scaune pe măsură.

Diametru 100 cm, H 73 cm

Vezi detalii și preț

 

 

Alte modele de mese de bucătărie AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.