Mentine constanta temperatura apei la dus, cu o baterie termostatica - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină Mentine constanta temperatura apei la dus, cu o baterie termostatica - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină

Mentine constanta temperatura apei la dus, cu o baterie termostatica

Ba prea fierbinte, ba prea rece… De multe ori, dureaza prea mult pana potrivim temperatura ideala pentru a face dus. Pentru a evita aceste situatii neplacute, specialistii recomanda sa instalati o baterie termostatica – adica acel tip de baterie care asigura o temperatura constanta a apei pe intreaga durata a folosirii acesteia, fara nicio variatie, indiferent de numarul de consumatori.

Iar in locuintele in care exista mai multi consumatori de apa, in acelasi timp – masini de spalat, de vase, mai multe bai, nu vom trai niciodata experienta ca apa calda de la dus sa se transforme brusc intr-un jet fierbinte sau rece ca gheata.

Roca_Baterie_termostatica_dus_Victoria_T
Baterie termostatica pentru dus Victoria T

Pe langa designul rafinat, aparte, care confera un aer contemporan camerei de baie, Bateriile Victoria-T de la Roca vin cu mai multe beneficii practice. Safety-stop, butonul rosu de siguranta, previne riscurile cauzate de cresterea brusca a temperaturii. Aceasta nu poate depasi 38°C. Eco-stop, butonul verde de limitare a debitului de apa, ajuta la reducerea consumului cu pana la 50%.

De asemenea, tehnologia SafeTouch previne supraincalzirea manerelor si corpului bateriei, indiferent de temperatura apei care circula prin aceasta. SafeTouch are o importanta deosebita pentru copii!

Baterie_incastrata_pentru_dus_Victoria_T
Baterie termostatica incastrata pentru dus Victoria T

Roca a dezvoltat o tehnologie speciala, Quick Reaction, care-i permite utilizatorului sa ajunga la temperatura si debitul de apa dorite, in mai putin de 3 secunde, ceea ce duce la un consum redus de timp, apa si energie.

Gama Victoria-T este disponibila la preturi foarte competitive, incepand de la numai 567 lei, cu o garantie de 5 ani. Pentru mai multe informatii, accesati www.ro.roca.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeşte şi:

Black Friday la saltele, mobilier, covoare

Somproduct ne oferă o avanpremieră a reducerilor oferite de Black Friday. Toate gamele de produse …