Masa multifuncțională, perfectă pentru spațiile mici - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină Masa multifuncțională, perfectă pentru spațiile mici - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină

Masa multifuncțională, perfectă pentru spațiile mici

Mobilierul multifuncţional este o soluţie perfectă pentru spaţiile mici iar masa multifuncţională are tendinţa de a deveni piesa centrală a oricărei încăperi, datorită modurilor variate în care se poate folosi. Deşi volumul său este mic, utilizările sunt multiple, iar dacă îi adăugăm şi scaunele potrivite, poate varia de la măsuţă de cafea până la o masă de sufragerie.

O masă care să îndeplinească mai multe funcții și care poate fi strânsă până ce volumul său se reduce de 3 ori este o mană cerească într-o încăpere multifuncțională, nu prea mare.

Să vedem câteva idei de masă multifuncţională, potrivite pentru un living modern.

Masuta de cafea cu 2 spatii de lucru

Masa cafea multifunctioanala dotata cu doua sisteme care functioneaza individual si transforma masuta in doua spatii de lucru.

Suplimentar, mai are si un spatiu de depozitare.

Dimensiune inchisa: l 70, L 120, h 31 cm

Dimensiune extinsa: h 51 cm

Vezi detalii si pret

Masuta din pal alb lucios de 18 mm

Masuta de cafea  se transforma la nevoie, cu ajutorul unui mecanism cu balamale ascunse, intr-o masa de dining potrivita pentru 4-6 persoane.

Culoarea alba este moderna si se integreaza cu usurinta in orice stil sau decor din locuinta.

Dimensiuni masuta: L 700, l 700, h 485 mm,

Dimensiuni masa: L 1400, l 700, h 700 mm

Vezi detalii si oferta

Masuta de cafea sau masa de lucru

O masuta inteligenta care se transforma cu usurinta dintr-o masuta de cafea moderna in masa pentru laptop, ca sa poti lucra ca la birou din confortul canapelei tale.

Dimensiuni: L=90; l= 52.2; h 45.5 cm

Vezi detalii si pret

Masuta de cafea sau masa de sugraferie

Acest model este unul patentat format dintr-o structura metalica rectangulara pe care a fost amplasat blatul ce poate fi deschis asemeni unei carti.  Poate fi folosita ca masuta de cafea, masa de joaca, birou sau masa de sufragerie.

Dimensiune initiala:L=140 cm, l= 60 ccm, h= 32 cm

Dimensiune inaltata: L=140 cm, l= 120 cm si h= 73 cm.

Vezi detalii si pret

Masuta, dulap sau comoda?

Masa multifunctionala Cosy, de culoare alba, se poate utiliza in bucatarie sau in living. Se foloseste ca si dulap sau comoda, fiind dotata cu rafturi si 1 usa pentru depozitare, . Masa are rotile, fiind usor de curatat pe sub aceasta.

L=60 cm, l=40 cm, h=94 cm

Vezi detalii si pret

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *