Masa extensibilă: o piesă de mobilier pentru totdeauna

Masa extensibilă: o piesă de mobilier pentru totdeauna

Masa extensibilă se măreşte dintr-o simplă mişcare şi rezolvă problemele legate de numărul de oaspeţi: permite intantaneu suplimentarea locurilor şi redimensionarea petrecerii. Dacă este din materiale durabile şi este bine lucrată, iar forma este clasică şi stilul nu prea ieşit din comun, atunci te-ai ales cu o piesă de mobilier pentru totdeauna. Extinsă, te ajută să fii o gazdă perfectă şi primitoare, iar strânsă redevine discretă şi de încredere.

Alege materiale durabile

Dacă vrei să dureze ani de zile şi să arate bine după multe utilizări, atunci alege materiale durabile sau care se pot recondiţiona. Dacă îţi place lemnul, alege esenţe tari, care arată bine şi după 50 de ani, cum sunt stejarul sau fagul. Dacă preferi materialele fabricate, atunci orientează-te spre MDF sau alte materiale compozite. Au preţuri foarte bune prin comparaţie cu lemnul şi rezistă ani buni şi ele.

Masa extensibila din MDF si furnir.
Mese extensibile din MDF si furnir. Oferta aici.

Alege o formă care se potriveşte în orice situaţie

Mesele rotunde sau rotunjite arată bine în orice încăpere, dar mai ales în cele compacte, în care accesul pe orice latură a mesei poate fi uşor problematic. Mesele rotunde oferă şi libertate în dispunerea mesenilor.
Mesele clasice, dreptunghiulare, oferă doar câte un loc la fiecare capăt, dar partea extensibilă oferă spaţiul necesar pentru oaspeţii în plus.

Masa extensibila cu blat rotund, din MDF si metal. Oferta aici.
Mese extensibile cu blat rotund, din MDF si metal. Oferta aici.

Alege un sistem de sprijin care să te ajute la nevoie

Patru picioare sunt formaţia de baza la orice masă mare, dar piedestalul este o soluţie care oferă mai multă lejeritate în mişcări şi ajută la dispunerea fără restricţii a mesenilor. E şi elegant, oferind o imagine sculpturală, fie că este în stil clasiv, fie modern.

Masa extensibila cu piedestal, din lemn masiv si MDF. Oferta aici. Mai multe despre mesele cu piedestal aici.
Masa extensibila cu piedestal, din lemn masiv si MDF. Oferta aici. 

 

Perfectă pentru spaţii de zi multifuncţionale

Aniversările şi sărbătorile le petreceţi acasă? Atunci masa voastră trebuie să suporte toate modificările, accidentele şi capriciile unei petreceri tematice sau de gală. Gândeşte-te la ceea ce obişnuiţi să faceţi în familie şi studiază puţin şi oferta de aici – sigur găseşti ceva potrivit.

masa-extensibila-MDF-1
Masa extensibila din lemn masiv si MDF. Oferta aici.

Nu uita de ergonomie

S-au scris o mulţime de materiale despre ergonomia mobilierului de birou şi productivitatea pe care o aduce, dar să nu uităm nici de ergonomia mobilierului pentru acasă. Petrecem multe ore citind, privind la televizor, mâncând sau jucându-ne cu familia, iar după toate acestea, ar trebuie să ne simţim bine, odihniţi, relaxaţi.

În cazul mesei extensibile, ca în cazul oricărei alte mese, dimensiunile încăperii, circulaţiile, spaţiul liber până la pereţi, spaţiul necesar pentru fiecare mesean, toate definesc experienţa mesenilor tăi şi îi pot face doritori fie să revină, fie să evite o altă cină.

Masa extensibila din lemn masiv. Oferta aici.
Masa extensibila din MDF si lemn masiv de fag. Oferta aici.

Şi ultimul amănunt: scaunele

Alegerea scaunelor potrivite cu masa ajută mult la starea de confort , pe când iar alegerea scaunelor greşit dimensionate este aproape o cruzime faţă de oamenii pe care îi inviţi. Vezi aici cum se aleg corect scaunele de sufragerie.

Sursă imagini: Somproduct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.