Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Mai putine cabluri: IKEA lanseaza incarcatoarele wireless incastrate in mobilier

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Compania IKEA lanseaza primele produse din colectia pentru incarcare wireless pentru telefoane si tablete, ce vor fi disponibile in toate magazinele IKEA, inclusiv in cel din Romania, incepand cu aprilie 2015.

Noua solutie, partea a proiectului Home Smart – o nouă directie in dezvoltarea gamei prin care IKEA isi propune sa gaseasca solutii inovatoare pentru o viata de zi cu zi mai buna acasa – transforma noptierele, lampile si birourile in hot-spoturi de incarcare.

Colectia folosește o tehnologie noua, accesibila si raspunde nevoii consumatorilor de a avea acces la solutii de incarcare mai flexibile acasa sau la munca.

Din cercetarile si vizitele in casele consumatorilor, IKEA a aflat ca oamenilor nu le pac cablurile: arata urat si pot distruge telefoanele, daca ne impiedicam de ele. Asa s-a nascut ideea de a incorpora incarcatoarele in piese de mobilier utilizate in mod frecvent in casele noastre, iar noua colectie transforma noptierele, lampile si birourile in spatii de incarcarea pentru tablete si telefoane.

„Am creat aceste solutii inteligente de incarcare wireless pentru ca ne dorim sa nu mai vedem cabluri peste tot. Puteti sa incarcati mai multe produse in acelasi timp si totusi sa aveti o casa frumoasa, fara fire. In plus, ne-am dorit ca produsele sa se adapteze in orice spatiu si sa fie usor de folosit. Rezultatul este un suport de incarcare cu design simplu, pe care il poti adapta in camere diferite si pentru produse diferite de mobilier”, explica David Wahl, unul dintre designerii care a lucrat la colectie.

IKEA_incarcatoare_wireless2

IKEA_incarcatoare_wireless1

IKEA_incarcatoare_wireless_mobilier6

IKEA_incarcatoare_wireless_mobilier5

IKEA_incarcatoare_wireless_mobilier4 IKEA_incarcatoare_wireless_mobilier3 IKEA_incarcatoare_wireless_mobilier2

IKEA_incarcatoare_wireless_mobilier1

IKEA_incarcatoare_wireless_aplicatii8

IKEA_incarcatoare_wireless_aplicatii7

IKEA_incarcatoare_wireless_aplicatii6

IKEA_incarcatoare_wireless_aplicatii5

IKEA_incarcatoare_wireless_aplicatii4

IKEA_incarcatoare_wireless_aplicatii3

IKEA_incarcatoare_wireless_aplicatii2

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.