Mai multe variante decat in orice magazin de mobila: configuratorul online de mobilier

Mai multe variante decat in orice magazin de mobila: configuratorul online de mobilier

De la canapele modulare adaptabile oricărui spațiu, care pot fi cumpărate cu preţuri începând de la 1000 de lei, până la patul Bourbon – un produs ce poate fi customizat cu pluș sau piele sidef cu cristale. Aceasta oferta se inscrie in coordonatele programului “Lem’s Sofa Collection” a retelei de magazine Lem’s, program ce promite pentru perioada imediat urmatoare peste 250 de decoruri și noi texturi de materiale.

Canapeaua modulară de mai jos poate fi configurată conform dorințelor noastre, fiind formată din următoarele piese: braț canapea, 2 canapele fixe, de 2 și 3 locuri, 2 fotolii, un element de colț și 2 taburete: unul cu pernă și unul cu ladă.   Canapeaua este finisată cu piele ecologică, nuanța cappuccino.

Lems_Canapea_modulara1

Canapeaua următoare este tot configurație modulară, formată din: 2 canapele: una de 3 locuri extensibilă și una de 2 locuri, fixă, un taburet cu pernă și ladă, un element de colț și brațul. Finisaj: stofă Oakland alb sidef.

Lems_Canapea_modulara2

Dormitorul Zeppelin de mai jos include un pat Bourbon, cu finisaje ciocolatii, iar următorul, (Miracco), include un pat dublu, tapițat integral cu pluș roșu.

Lems_dormitor_Zeppelin_cu_pat_Bourbon

Lems_Dormitor_Miracco

Pentru configurația dorită, accesați http://www.lemet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.