Livrare si plata

Livrari Sporulcasei.ro

Livrarea se face doar prin servicii de curierat si doar pe teritoriul Romaniei.

Pretul livrarii este calculat estimativ pentru fiecare produs in parte si il veti regasi in sumarul comenzii, in momentul finalizarii cumparaturii.

Va rugam sa ne oferiti date cat mai precise despre adresa dvs, pentru acuratetea calculului costului livrarii.

Livrarea se face doar prin servicii de curierat agreate de catre Sporulcasei.ro (SC General Management SRL), alese de noi tocmai pentru serviciile excelente si grija fata de produsele pe care le cumparati dvs.

Timpul de livrare este de minim 24 de ore de la momentul plasarii comenzii si poate varia functie de mai multi factori, printre care ora la care ati plasat comanda si locul livrarii, precum si de disponibilitatea produselor pe stoc. In cazul in care exista intarzieri sau livrarea intarzie din vina Sporulcasei.ro, veti fi anuntat telefonic.

Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele intarzierei ale expeditiei daca acestea sunt cauzate de transportator/curier.

In cazul retururilor, costul livrarii cade in sarcina dvs.

 

Modalitati de plata

Sporulcasei.ro (SC General Management SRL) pune la dispozitia dvs produse de mobilier, unelte si utilaje pentru gradina cu plata in numerar sau plata online folosind cardul.

Plata cu numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea care va este transmisa prin email in momentul confirmarii comenzii, valoare care se va regasi si pe documentul de transport (AWB).

Plata o veti face catre comisionarul care efectueaza livrarea, in schimbul ei urmand sa primiti o chitanta din partea acestuia.

Plata cu cardul

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Sporulcasei.ro foloseste sistemul MobilPay.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin sistemul MobilPay, Sporulcasei.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Note:

  • SPORUL CASEI este brand si marca inregistrata a SC GENERAL MANAGEMENT SRL.
  • https://sporulcasei.ro/ este site si magazin online detinut de SC GENERAL MANAGEMENT SRL.