Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Lacurile si vopselele Rost de la Fabryo, schimbare de imagine

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Din cand in cand, orice design, oricat de bun, are nevoie de un refresh, de o realiniere cu tendintele contemporane. Este si cazul unuia dintre cele mai vechi branduri de vopsele si lacuri romanesti – Rost de la Fabryo, prezent pe piata romaneasca de 15 ani – al carui aspect a fost actualizat si readus in tendinte de catre Brandtailors.

Asadar, lacurile si vopselele Rost de la Fabryo – email, grund, lac, bait, chit, bronzalchid- pot fi gasite deja pe raft cu o noua imagine: un logo redesenat si un ambalaj mai atractiv si mai bine structurat, asa cum vedeti in imaginile de mai jos.

Modificarile de design nu sunt majore, astfel incat cunoscatorii vor regasi ceva din vechea imagine, dar sunt facute pentru a creste vizibilitatea la raft a produselor Rost, in contextul in care industria de lacuri si vopsele se manifesta tot mai intens in ultima perioada, atat ca lansari de prosue, cat si ca design si comunicare la raft.

Logo-ul are un design mai prietenos, iar spirala de culori, prezenta si pe vechea forma a ambalajului, este mai vizibila, fiind revigorata cu ajutorul unor culori intense, atractive, si este folosita ca suport pentru comunicarea principalelor caracteristici ale produsului: pentru ce este (lemn, metal, etc), gramajul, calitatile sale, toate evidentiate cu ajutorul post-it-urilor. Spirala de culori si post-it-urile, precum si logo-ul clar sunt elementele diferentiatoare ale brandului Rost.

O zona foarte importanta pentru noi ca si consumatori, este eticheta din spate, unde gasim la orice produs detaliile tehnice, compozitie, modul de utilizare, indicatii speciale, atentionari, detalii despre producator, s.a. Redesenarea acestei zone de eticheta a fost facuta in spiritul facilitarii parcugerii detaliilor esentiale rapid, in fata raftului, acolo unde luam cel mai adesea decizia de cumparare.

Gama de produse Rost, precum si detalii ale ambalajului, in imaginile de mai jos

Rost_ambalaj_fata_spate

Rost_gama

 

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.