La Hornbach a debutat Targul de Craciun, aflat la a 7-a editie

La Hornbach a debutat Targul de Craciun, aflat la a 7-a editie

In fiecare an, toate magazinele Hornbach reinvie spiritul Sarbatorilor de Iarna si isi asteapta clientii cu mii de produse specifice Craciunului.

Inca din data de 24 octombrie a inceput Targul de Craciun, iar clientii pot vizita zonele special amenajate din fiecare magazin Hornbach, unde vor gasi peste 2.000 de articole de sezon. Pe o suprafata de aproximativ 200 metri patrati, in fiecare locatie a retailerului, vor fi disponibile globuri, produse de iluminat, brazi si multe alte decoratiuni.

Clientii Hornbach vor avea posibilitatea de a alege, din peste 170 feluri de globuri cu un stoc de 7.800 bucati, peste 320 articole diferite pentru iluminat cu un stoc de 17.000 bucati, atat pentru exterior cat si pentru interior, decoratiuni diverse, lumanari, ghirlande sau brazi de Craciun, de mai multe dimensiuni si inaltimi, printre care se numara si specia Abies Nordmanniana, adusa din Danemarca.

Targul de Craciun de anul acesta aduce pe rafturile Hornbach, in exclusivitate pentru magazinele de materiale de constructii si gradinarit, globuri de sticla pictate manual.

In perioada Targului de Craciun, Hornbach va organiza, ca in fiecare an, si activitati speciale pentru copii.

Hornbach_Targ_Craciun[divider]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.